Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau rītdien Londonā tiks prezentēts LG G3

    Jaunākie raksti

    Var jau sākt skaitīt stundas līdz jaunā LG G3 flagmaņa prezentācijai, kas notiks rītdien Londonā. LG G3 ir viens no vissliktāk glabātajiem noslēpumiem, tai pat laikā pircēji gatavojas nākamā LG flagmaņa atnākšanai, jo jau paredzams, ka tas būs augstvērtīgs un salīdzinoši lēts viedtālrunis. Ražotājs ir sapratis, ka noplūdis pamatīgs informācijas avots un pēdējo nedēļu laikā vai ik pārdienas izlaiž nelielu reklāmas video, kas nedaudz pastāsta par G3 izskatu un iespējām.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=aYLM_YFoD1g]

    Reklāma

    LG G3 saņems QHD ekrāna izšķirtspēju (2560 x 1440). Lai arī LG neizdevās būt pirmajiem tirgū ar QHD ekrānu, tomēr šāda izšķirtspēja uzskatāma par jaunumu viedrālruņos.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=Dsv6tpand0Y]

    Viedtālrunis saņems lāzera auto fokusu un tiek solīts, ka tas būs ātrākais autofokuss viedtālruņu tirgū. Nespēju iedomāties, kā varētu lāzera AF strādāt, jo parasti fotoaparātos izmanto t.s. kontrasta (viedtālruņi, kompaktkameras) vai fāzes nobīdes (spoguļkameras, atsevišķas bezspoguļu kameras no Sony NEX saimes) noteikšanas AF.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=gGR34U76QiU]

    5.5 collu ekrāns ar ļoti plānām sānu apmalēm priekšā un vadības pogas aizmugurē, LG-prāt nodrošinās pietiekami ērtu 5.5 collu ekrāna viedtālruņa lietošanu ar vienu roku.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=BDIzu2yWWLw]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dinoo
    26.05.2014 14:49

    Pēc manām domām gada viedtālrunis.Redzēsim ko liks pretī samsung un htc ar s5 prime un htc m8 prime.vai tādi vispār būs?

    Kursors.lv
    26.05.2014 16:40
    Reply to  Dinoo

    Nu, paga, paga, vēl jau jāsagaida arī jaunais iPhone. Tad arī būs skaidrs kurš kuru :)

    juris
    27.05.2014 00:36

    Cena ???

    Reklāma