Web Analytics
More
    Reklāma

    Draugiem grupas uzņēmums Wememe ļauj nopelnīt veidojot smieklīgus t-kreklus

    Jaunākie raksti

    Draugiem grupas paspārnē ir tapis jauns uzņēmums Wememe, kas darbojas kā specializēts t-kreklu apdrukas serviss. Tajā ikviens interesents var izveidot t-kreklu dizainus izmantojot gatavas bildes, kas ataino internetā populārus jokus, jeb memes (diez kā šo pareizi latviskot?). Lietotājs var papildināt bildi ar viņaprāt smieklīgiem jokiem un gatavo t-krekla dizainu iesniegt pārdošanā. Ja uz dizainu pieteiksies vismaz 5 pircēji, tad tas tiks apdrukāts un par katru pirkumu dizaina autors saņems 10%. Pie 25 dolāru cenas gabalā tie ir vismaz 12.50 dolāri par 5 kreklu pasūtījumu. Jo joks veiksmīgāk apstrādāts, jo lielāka iespēja nopelnīt. Pieņemu, ka pirmie servisa lietotāji jau skrien ķemmēt tīmeklī populārās joku lapas un sāk veidot savus smieklīgos kreklu dizainus. Šī raksta komentāros pat vari norādīt meme, kas tavuprāt ir pats smieklīgākais.

    Izskatās, ka Wememe ideja vibrē ap citiem līdzīgiem ASV bāzētiem Draugiem grupas uzņēmumiem. Startup VitaminsPrintful un Behappy.me ļauj ērti un ātri apdrukāt plakātus u.c. priekšmetus, un pat šo procesu automatizēt izmantojot API. Tāpēc pieņemu, ka arī Wememe izmantos esošo stārtapu tehniskos resursus un maksimizēs peļņas iespējas. Globāli pēc šādiem produktiem ir liels pieprasījums, un, cik man zināms, Startup Vitamins ASV ir pat iemantojis zināmu popularitāti, kas rezultējies visnotaļ iespaidīgā pasūtījumu daudzumā. Interesanti, ka arī draugiem.lv pirms daudziem gadiem sākās kā mēģinājums palīdzēt attīstīt Laura Liberta t-kreklu apdrukas biznesam. Tātad sanāk, ka Latvijās oranžākā sociālā tīkla autors atgriežas pie saknēm :)

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    26.05.2014 17:37

    Negribu būt rupjš, bet kādam cirvim jābūt, lai staigātu ar novazātu interneta joku uz krekla?

    26.05.2014 18:04
    Reply to  Jānis

    A kādam cirvim jābūt, lai pērtos par to, ko citi dara. It sevišķi, ja tas pilnībā Tevi neietekmē.

    Jānis
    27.05.2014 12:29
    Reply to  Robis

    Man uz to jāskatās.

    Kristaps K.
    26.05.2014 19:00

    Dīvaini, ka var ieiet ar Facebook kontu, bet ne Draugiem / Frype kontu. Vismaz Draugiem Group uzņēmumos jau gan varēja uzspiest sava servisa atbalstu. Nebūtu jau nemaz tik liels tur tas ekstra darbs.

    Runājot par viņu ASV biznesiem – nebija tā, ka viņi pat, dēļ lielā pasūtījumu skaita un ārējo drukātāju neapmierinošās kvalitātes, iepirka savus kreklu drukāšanas aparātus?

    veiko
    26.05.2014 20:52
    Reply to  Kristaps K.

    Kristap, draugiem grupa iepirka savus drukāšanas aparātus nevis tādēļ, ka kvalitāte neapmierināja, bet tādēļ, ka sākotnēji neriskēja tādas iepirkt, lai projekta izgāšanās gadījumā, neciestu zaudējumus, tādēļ jebkurš jauns uzņēmums sākotnēji pašu ražošanu autsorcē, un tad tikai investē ražošanas iekārtās, kad ir pārliecība par noieta tirgus patstāvīgumu. Jo organizēt arī ražošanu ir dārgs process.

    assasa
    26.05.2014 23:45
    Reply to  veiko

    Taa tikai mudaki no Tprint nopirka no sakuma aparatus par pardesmit tukstosiem, kas izradijas sudigas un bizness ari neaizgaja :D

    Gigabaits
    26.05.2014 19:08

    Pēc šiem latvijā varētu būt pieprasījums!! :D

    http://wememe.com/jerobek-pdjie-vrdi-469

    http://wememe.com/jerobek-pdjie-vrdi-470

    Reklāma