Web Analytics
More
    Reklāma

    Paziņojumu problēmas dēļ WhatsApp aplikācija izņemta no Windows Phone Store

    Jaunākie raksti

    Acīgākie Windows Phone ierīču lietotāji noteikti būs pamanījuši, ka jau gandrīz nedēļu Windows Phone Store aplikāciju veikalā nav pieejama populārā saziņas aplikācija WhatsApp. Beidzot esam guvuši lielāku skaidrību kāpēc tas noticis un ir skaidrs, ka aplikācija veikalā atgriezīsies. WhatsApp komanda izplatījusi paziņojumu, ka aplikācija no veikala izvākta tehnisku ķibeļu dēļ.

    WhatsApp kopā ar Microsoft risina atklātās problēmas un sola jau drīzumā atgriezt šo aplikāciju Windows Phone Store. Šis nav pirmais gadījums kad populārā saziņas rīka autoriem ir nācies savu garadarbu izņemt no aplikāciju veikala, jo arī 2012. gada augustā tika atklātas problēmas, kas lika aplikāciju izņemt no veikala uz veselu nedēļu. Pēc tam gan tā atgriezās ne tikai ar izlabotām kļūdām, bet arī ar papildinātu funkcionalitāti.

    Reklāma

    Microsoft Windows Phone dizaina nodaļas viceprezidents Džo Belfiori savā Twitter kontā pavēstījis, ka WhatsApp problēmas sākušās līdz ar Windows Phone 8 Update 3 (GDR3). Problēmas saistītas ar paziņojumu sistēmas nekorektu darbību. Jācer, ka WhatsApp un Microsoft problēmu atrisinās jau pavisam drīz un aplikācija atgriezīsies Windows Phone Store. Kā ir ar jums, vai WhatsApp uz jūsu Windows Phone ierīcēm darbojas korekti?

    2014-05-25_1224

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ēriks
    25.05.2014 12:53

    Būtībā viss strādā labi, bet reizēm neuzrādās jauns ziņojums, parādās tikai atverot pašu whatsappu.

    Ēriks
    25.05.2014 13:21

    WP 8.1.

    31.05.2014 17:16

    Aplikācija ir atpakaļ veikalā, šodien veiksmīgi atjaunojās, un viss kā noprotams ir salabots un strādā.

    Reklāma