Web Analytics
More
    Reklāma

    Kārtējā Google aplikācija nepamatoti tērē enerģiju, šoreiz vainīga Hangouts

    Jaunākie raksti

    Ja pēdējā laikā novēro neierasti īsu Android viedtālruņa darbības laiku ar vienu uzlādi, tad zini, ka vainīga ir nu jau par standartu kļuvusī Hangouts aplikācija, kas atbild par īsziņām (SMS) un saziņu Google kontu lietotāju starpā.

    Google lēnām apaudzē Hangouts ar dažādām iespējām un pēdējo saņēmām spraudni lietošanai kopā ar Outlook. Tāpat Hangouts varam lietot no galddatora, Android un iOS viedierīcēm.

    Reklāma

    Google Product Forums lapā cilvēki ir izveidojuši nelielu diskusiju par Hangouts enerģijas tēriņiem. Izskatās, ka visvairāk cieš Nexus 5 īpašnieki, kaut gan teorētiski Nexus 5 ir tas viedtālrunis, kurā Google aplikācijām un operētājsistēmai vajadzētu darboties vislabāk.

    Šī nav pirmā reize, kad Google kaut ko salaiž dēlī ar savām aplikācijām un to pārmērīgo vēlmi tērēt energoresursus. Ja atmiņa neviļ, tad problēmas bija arī ar Maps un Google izstrādātās kameras aplikācijām.

    Savu iemīļoto Hangouts aplikāciju vari jebkurā laikā atinstalēt (Iestatījumi –> Aplikācijas –> Atinstalē jauninājumu un piespiedu kārtā apturi servisu Talk). Citu SMS aplikāciju kā galveno vari iestatīt pie Tīkla iestatījumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    asd
    22.05.2014 20:33

    Man pie opcijām nerādās cita iespēja, kā tikai GH

    Aldis
    23.05.2014 10:51

    Noinstalēju. Dzīvošu uz defaulta Talk, vismaz kamēr netiks galā ar šo problēmu. Nu nevaru un nevēlos telefonu lādēt rītā vakarā… :D

    Taka
    23.05.2014 13:32

    Lietoju ChompSMS, par Hangouts neko negribu zināt. Esmu to atslēdzis lai nestartē.
    Vispār dažas Google aplikācijas būtu jāpadara atinstalējamas, pirmkārt jau Hangout un Google+

    Reklāma