Web Analytics
More
    Reklāma

    Aicinām piedalīties “Strādā jebkur!” dienas 2014 akcijā

    Jaunākie raksti

    Microsoft Latvia 2012. gadā pirmo reizi pievienojās Microsoft globālajai iniciatīvai un kopā ar partneriem maija beigās aicināja ikvienu organizāciju pievienoties “Strādā jebkur!” dienai. “Strādā jebkur!” dienā Latvijas organizācijas un to darbiniekus rosinām izmēģināt elastīga darba stila un jauno tehnoloģiju sniegtās priekšrocības, tostarp plašo Wi-Fi pieejamību, kā arī padomāt par savu resursu lietderīgu izmantošanu un līdzsvaru starp darbu un privāto dzīvi.

    Lai demonstrētu elastīgā darba stila priekšrocības, arī 2013. gada 31. maijā no plkst. 13.00 līdz 15.00 kopā ar sadarbības partneriem Stacijas laukumā pie t/c Origo organizējām “Strādā jebkur!” dienas akciju, kurā piedalījās 150 dalībnieku no 55 organizācijām. Pasākums raisīja lielu interesi, un akcijas dalībnieki izteica atzinību par unikālu iespēju kopā ar citiem strādāt ārpus biroja.

    Reklāma

    Ir pagājis gandrīz gads, un Microsoft Latvia kopā ar šī gada partneriem — Lattelecom, Spīķeri, Go Beyond, DPA un Pasaules Dabas Fonds — turpina aizsākto iniciatīvu un 29. maijā aicina interesantus pievienoties “Strādā jebkur!” dienas 2014 akcijai un no plkst. 13.00 līdz 15.00 kopīgi strādāt Spīķeru laukumā.

    Šī gada akcijas dalībnieku ieguvumi un iespējas

    • Kopīgi strādāt un tīkloties radošā vidē, svaigā gaisā un smelties iedvesmu.
    • Plānot savu darba dienu un pakārtot to veicamajiem darbiem.
    • Rast labāko līdzsvaru starp darbu un privāto dzīvi.
    • Lietderīgi izmantot pieejamos resursus, tostarp laika un finanšu.
    • Meklēt iespēju, kā mazināt savas darbības negatīvo ietekmi uz dabu un vidi.
    • Veidot tikšanās platformu, kurā darba devēji var satikties ar potenciālajiem praktikantiem
    • un/vai jaunajiem darbiniekiem.

    Akcijas ietvaros plānojam pulcēt ap 200 cilvēku no aptuveni 60 organizācijām, lai demonstrētu elastīga darba stila priekšrocības. Akcijas ietvaros tiks izmantots Lattelecom Wi-Fi un reģistrācijas lapa, kurā fiksēs visus akcijas dalībniekus (starp kuriem notiks arī dažādu vērtīgu balvu izloze).

    Dalībnieku anketa pieejama pielikumā un akcijas lapā ej.uz/stradajebkur. Saziņai un jautājumiem — “Strādā jebkur!” akcijas lapa Facebook vietnē!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma