Web Analytics
More
    Reklāma

    ZTE Nubia W5 – nopietns WP 8.1 jaunums, bet iespējams tikai izdoma

    Jaunākie raksti

    Mūsu pusē maz zināmais, vai pavisam nezināmais un ķīniešu valodā rakstošais tehnoloģiju portāls ithome.com, vakar publicēja visai interesantu ziņu, par gaidāmo ZTE ražojuma un WP 8.1 operētājsistēmas viedtālruni.

    Modelim dots nosaukums ZTE Nubia W5. Aparāts pēc saviem tehniskajiem raksturlielumiem izskatās satriecoši. Aparātam ir Qualcomm Snapdragon 801 četrkodolu procesors, 3 GB operatīvā atmiņa, 64 GB pastāvīgā atmiņa, 13 megapikseļu kamera ar attēla optisko stabilizāciju, kā arī 4500 mAh akumulators. Tam visam piedevās 4G sakaru standarta atbalsts un Windows Phone 8.1 operētājsistēma.

    Reklāma

    Izskatās viss jauki, taču paliek zināmi jautājumi. Pirmkārt jau nav minēts ekrāna izmērs un tā diagonāle, kā arī attēls viedtālruņa ekrānā izskatās kā paņemts no Lumia 1520. Uz to diezgan tieši norāda pulksteņa laiks ekrānā – 15:20. Tāpēc ticamības maz. Taču ja ZTE tiešām saņemsies laist klajā šādas kategorijas un aprīkojuma viedtālruni, domājams visi interesenti priecāsies.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    16.05.2014 15:27

    Tā bilde ir konkrēts fake. Ekrānā redzamas Nokia ekskluzīvās aplikācijas ar pārkrāsotām flīzēm – Panorama, Beamer, Cinemagraph. Arī specifikācija izklausās pārāk labi.

    Reklāma