Web Analytics
More
    Reklāma

    Bentley reklāma filmēta ar iPhone 5S un rediģēta ar iPad Air

    Jaunākie raksti

    Bentley izveidojis Mulsanne modeļa reklāmas video tikai ar iPhone 5s un iPad Air palīdzību. Reklāma veidota kā neliels dokumentāls video, kurā tiek stāstīts par Bentley Mulsanne dizaina tapšanu. Protams, viss ir tieši tik ļoti vienkārši kā izskatās, jo video uzfilmēts ar no kabatas izņemtu vienu vienīgu iPhone. Pēcāk ieguldīts neliels darbiņš video samontēšanai sēžot turpat Bentlija aizmugures sēdekļos.

    Reklāma spēlē uz Apple fanātu jūtām, jo Bentley Mulsanne ir pilnībā saderīgs ar iOS produktiem. iOS darbina arī automašīnā iebūvēto izklaides sistēmu. Aizmugurē sēdošo galdiņos ir iestrādāti iPad turētāji, kā arī vieta Apple Bluetooth klaviatūras ievietošanai. Protams, Bentley Mulsanne strādās kā WiFi piekļuves punkts, lai varētu ērti darbināt izklaides sistēmu un iPad planšetdatorus.

    Reklāma

    Bentley Mulsanne cena sākas no $300 000 Amerikā, bet Eiropas cena varētu būt gandrīz divas reizes augstāka. Kā jau minēju, video uzņemts ar vienu iPhone 5S, bet ideāli apstākļi nodrošināti ar dažādām speciālām video profesionāļu ierīcēm, piemēram, plaši zināmo Steadicam sistēmu stabila kadra nodrošināšanai kustība laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma