Web Analytics
More
    Reklāma

    Iegūsti KitKat savā Galaxy SIII ar trešo pušu aparātprogrammatūras būvējumu

    Jaunākie raksti

    Pirmkārt – katrs savu viedtālruni lieto pēc saviem ieskatiem un Kursors.lv nekādā veidā neuzņemas atbildību par paša īpašnieka darbībām.

    Otrkārt – nav skaidrs, vai labāk būtu lietot “aparātprogrammatūras būvējums”, vai pieturēties pie angliskā “custom ROM”…

    Reklāma

    Samsung izziņoja, ka pie mums pieejamais Samsung Galaxy SIII viedtālrunis nesaņems KitKat. XDA publika uzreiz ir pastiprināti ķērusies klāt Galaxy SIII aplaimošanai ar KitKat būvējumu. Būvējumu iespējams uzstādīt savā viedtālrunī, ja ievēro visus instrukcijas punktus, bet pagaidām KitKat būvējums nav stabils un to neiesaka lietot ikdienā.

    Galaxy SIII īpašnieki var rēķināties, ka tuvākajā laikā tiks izveidota pilnīgi strādājoša Android KitKat versija šim viedtālrunim, jo to lieto ļoti daudz cilvēki visā pasaulē.

    Samsung lielākās problēmas sagādāja pašu liekprogrammatūras (bloatware) apjoms, kas kopā ar KitKat neietilpa Galaxy SIII iebūvētajā atmiņā. Protams, nevar noliegt, ka ražotājs vēlas ātri izskaust Galaxy SIII no aktuālās aprites, lai cilvēki iegādātos jaunākos viedtālruņu modeļus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eN
    14.05.2014 13:17

    Samsung normāli iedirsa dvēselē pāris miljoniem s3 lietotāju.

    14.05.2014 13:17

    Otrkārt, varēji pieturēties pie custom ROM, jo tāds, kas nesaprot, kas ir ROM, tādam arī šis raksts nav paredzēts :D

    16.05.2014 11:35

    Šī lieta Androīdā tracina… un vēl papildus katra ražotāja īpašās versijas… un papildus stratēģijas, kā piespiest pirkt ko jaunu…

    Protams ar 4.3. vēl ilgi varēs dzīvot un Custom ROM būs ok, jo S3 tomēr ir pārdots daudzos miljonos… uztaisīs stabilu versiju

    mrserge
    18.05.2014 03:42

    CyanogenMOD arī jau pāris mēnešus nespēj iedarbināt uz S3 stabilu KitKat, tā kā es domāju, ka Samsung paši ir sapratuši, ka līdz galam visus bagus neatrisinās.

    Reklāma