Web Analytics
More
    Reklāma

    Tīmeklī parādās LG Windows Phone 8.1 jaunā viedtālruņa preses attēls

    Jaunākie raksti

    Tas, ka LG gatavojas atgriezties Windows Phone aparātu ražotāju rindās, kļuva zināms, jau pirms kāda laika. Tagad pateicoties Twitter lietotāja Evana Blasa, zināma arī kā EvLeaks pūliņiem, mums pieejams jaunā, gaidāmā LG WP 8.1 viedtālruņa attēls.
    Pagaidām nav pilnībā nekādu ziņu par to, kādi būs viedtālruņa LG Uni8 tehniskie raksturlielumi, taču var redzēt, ka aparātam uz priekšējā paneļa nebūs neviena taustiņa. Tie tiks aizstāti ar virtuālajiem ekrāna taustiņiem. Tāpat ir skaidrs, ka jaunais viedtālrunis būs visai plāns. Tagad atliek tikai gaidīt sīkāku LG informāciju par šo jaunumu, un cerams, ka tas būs nopērkams arī Latvijā, un par saprātīgu cenu.

    LG

    Reklāma

    AvotsTwitter
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    13.05.2014 15:58

    Lai arī LG izmantotā dizaina valoda nekad man nav patikusi, tomēr prieks, ka arī citi ražotāji atsāk ražot WP telefonus. Iekrita acīs pārsteidzoši mazais rāmis apkārt ekrānam – ļoti efektīvi izmantota vieta korpusā. Vairāk gan man interesē, ko HTC būs sagatavojis. Protams, pats izvēlos tikai Nokia(MS) produkciju lielisko ekskluzīvo aplikāciju un labo fotokameru dēļ, un HTC ir vienīgais, kurš varbūt spētu mani pārliecināt par pretējo.

    Reklāma