Web Analytics
More
    Reklāma

    Noplūst informācija par Samsung AMOLED un 13.3″ LCD planšetdatoriem

    Jaunākie raksti

    Pieejama informācija par kopumā trīs dažādām jaunām Samsung viedierīcēm. Tās visas šoreiz ir ļoti interesanti planšetdatori  – vien izmēros grandiozs un divi ar Super AMOLED ekrāniem. Visi trīs planšetdatori saņēmuši 3G un WiFi versijas. Tiek ziņots, ka “3G” šoreiz nozīmē arī LTE mobilo datu savienojumu. Visu trīs dažādo izmēru ekrānos redzēsim WQXGA (2560 x 1600) izšķirtspēju.

    Samsung T801/T800 “Chagall”, visticamāk, saņems Galaxy Tab S nosaukumu. Super AMOLED ekrāns atzīmēts kā 10.x, bet tiek ziņots, ka Samsung plāno planšetdatorā uzstādīt 10.5 collu ekrānu. Par Samsung T701/T700 “Klimt” vajadzētu kļūt 8.4 collu planšetdatoram ar Super AMOLED ekrānu.

    Reklāma

    Abi Super AMOLED planšetdatori saņems Exynos 5 čipkopu ar četriem Cortex-A15 kodoliem un četirem Cortex-A7 kodoliem, kā arī 8 megapikseļu kameru aizmugurē un 2 megapikseļus priekšā. Planšetdatoriem vajadzētu būt aprīkotiem ar pirkstu nospiedumu lasītājiem.

    Samsung T911/T910 “Warhol” būšot jauns planšetdatoru milzis ar 13.3 collu ekrānu. Iepriekš Kursors.lv apskatītais Samsung 12.2 collu planšetdators  arī nebija nekāds mobilais mazulis, bet 13.3 collas jau pamatīgi iebrien klēpjdatoru lauciņā.

    gsmarena_002

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma