Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft pastāsta par Windows Phone 8.1 operētājsistēmas dzīves ciklu

    Jaunākie raksti

    Kompānija Microsoft beidzot oficiāli pastāstījusi, kā un kad būs visiem pieejams Windows Phone 8.1 operētājsistēmas atjauninājums. Operētājsistēma kļūs visiem pieejama lejupielādei 24. jūnijā. Tiek gan arī pieminēts, ka atjauninājuma statuss atkarīgs no valsts, sakaru operatora un viedtālruņa modeļa. Operētājsistēmas dzīves cikla ilgums būs 3 gadi. Vēl arī Microsoft paziņojuši, ka operētājsistēmas WP 7.8 dzīves cikls un oficiālais atbalsts beigsies šī gada 9. septembrī.
    wp_81_1
    Kā galvenie Windows Phone 8.1 jaunumi ir jāpiemin balss asistents un palīgs Cortana, ekrāna personifikācijas iespējas, trešā flīžu rinda visiem telefoniem, ziņojumu centrs (Action Center), Swipe klaviatūra Word Flow, failu pārlūks, u.c. jaunumi.

    Tātad tiem, kuri nevēlās darboties uz savu roku, un izvēlas oficiālos viedtālruņu operētājsistēmas atjauninājumus, jau pēc pusotra mēnešu būs iespēja savos telefonos novērtēt WP 8.1 iespējas.

    Reklāma

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    11.05.2014 19:49

    Kas teica, ka 24. jūnijā būs pieejams lejupielādei? Sava sakarība tur, protams, ir, bet, piemēram, WP7.8 gadījumā, atjauninājums bija pieejams dažas nedēļas pirms cikla sākuma. Bet katrā ziņā jūnijā 8.1 ieraudzīs dienas gaismu, un tas priecē. :)

    Rihards
    11.05.2014 22:17

    tu topī

    vmartini
    12.05.2014 14:47

    Swipe un Cortana nav Latvijā pieejams ar Latviešu valodas un reģiona uzstādījumiem!

    Reklāma