Web Analytics
More
    Reklāma

    2014. gada Zabbix konference – mērogošanai un augstas veiktspējas monitoringam veltīta starptautiska konference!

    Jaunākie raksti

    Jau ceturto gadu pēc kārtas uzņēmums Zabbix ar lieliem panākumiem organizē savu ikgadējo starptautisko Zabbix konferenci, kas veltīta vienam no pasaules vadošajiem monitoringa risinājumiem – Zabbix!

    Šoreiz šis lielais notikums notiks 2014.gada 12.-13.septembrī Rīgā, Latvijā, viesnīcas Radisson Blu Daugava Hotel konferenču zālē, apvienojot vadošos ekspertus IT infrastruktūras vadības un monitoringa jomā.

    Reklāma

    Izpētiet Zabbix mērogošanas fenomenālās iespējas

    2014. gada Zabbix konference pulcēs lielākos un ģeniālākos IT prātus no visas pasaules, lai apspriestu un dalītos ar vislabākās prakses piemēriem par Zabbix sistēmas mērogošanu, augstas veiktspējas monitoringu, mērogojamību, veiktspējas uzlabošanu, izvērsto monitoringu un liela mēroga instalācijām. Divu dienu konferences darba kārtībā ietilps prezentācijas, sarunas un tehniskas demonstrācijas, parādot Zabbix monitorēšanas risinājuma darbspēju, problēmas un iespējas. Konference dos iespēju nekavējoties iepazīties ar reāliem piemēriem un gadījumu izpētēm par to, kā dažādi uzņēmumi izmanto Zabbix programmatūru, lai monitorētu savas liela mēroga sistēmas.

    Esiet starp domubiedriem. Sazinieties ar IT nozares vadošajiem pārstāvjiem

    Zabbix filozofijas mērķis ir nodrošināt pastāvīgu un uzticamu saikni starp Zabbix kopienas dalībniekiem. Zināšanu un pieredzes apmaiņa, atbalsts problēmu risināšanā – šie ir galvenie faktori, kas veicina Zabbix izaugsmi. 2014.gada Zabbix konference sniedz lielisku iespēju tās apmeklētājiem klātienē sazināties ar Zabbix ekspertiem un kopienas dalībniekiem, veidot mijiedarbību vienam ar otru un izveidot jaunus un noderīgus kontaktus. Neskatoties uz to, vai esat progresīvs IT inženieris vai iesācējs, Zabbix konference sniegs jums nenovērtējamu saturu un pieredzi.

    Reģistrējieties jau tagad un ietaupiet

    Reģistrējieties 2014.gada Zabbix konferencei līdz 2014. gada 22.maijam un gūstiet agrīnās reģistrācijas priekšrocības.

    Gūstiet publicitāti un atpazīstamību

    Mēs aicinām jūs kļūt par vienu no mūsu 2014.gada Zabbix konferences godājamiem sponsoriem un saņemt ekskluzīvas priekšrocības un reklāmas iespējas. Apmeklējiet Sponsoru mājaslapu, lai aplūkotu sponsorēšanas piedāvājumus.

    2014.gada Zabbix konferences noderīgas saites

    Par Zabbix programmatūru

    Zabbix ir biznesa klases atklātā pirmkoda dalītās monitorēšanas risinājums, kas izstrādāts, lai monitorētu un sekotu līdzi tīkla serveru, ierīču, pakalpojumu un citu IT resursu veiktspējai un  pieejamībai.

    Zabbix ir visaptverošs monitorēšanas risinājums, kas ļauj lietotājiem apkopot, uzglabāt, pārvaldīt un analizēt no IT infrastruktūras saņemto informāciju, kā arī parādīt to uz ekrāna un brīdināt ar e-pasta, SMS vai tērzēšanas palīdzību, ja ir sasniegti sliegšņi.

    Zabbix ļauj administratoriem īsā laika posmā atpazīt servera un ierīces problēmas un tādējādi samazināt dīkstāvi un sistēmas kļūmes risku. Monitorēšanas risinājumu aktīvi izmanto servera ziņojumu bloki (SMB) un lielie uzņēmumi visās nozarēs un gandrīz ikvienā pasaules valstī.

    Par Zabbix uzņēmumu

    Par Zabbix uzņēmumu. SIA „Zabbix” tika izveidots 2005.gadā. Tas ir programmatūras izstrādes uzņēmums, kura galvenais birojs atrodas Rīgā, Latvijā, un meitas uzņēmums Tokijā, Japānā. Uzņēmuma galvenais produkts ir monitoringa sistēma Zabbix – biznesa klases atvērtā pirmkoda monitoringa risinājums. SIA Zabbix sniedz tādu plašu komercpakalpojumu klāstu, kā tehniskais un konsultatīvais atbalsts, Zabbix integrēšana, ieviešana un pielāgoti izstrādes pakalpojumi, kā arī Zabbix profesionālā apmācība. Galvenā uzmanība tiek pievērsta elastīgai pieejai klienta vajadzībām un spējai piegādāt augstākās kvalitātes pakalpojumus par pieejamu cenu. Uzņēmumam Zabbix ir vairāk nekā 65 partneri visā pasaulē, daudzi no kuriem ir arī vietējās nozares līderi.

    SIA Zabbix ir plašs dažāda lieluma klientu klāsts, kas pārstāv atšķirīgas nozares. Klientu vidū ir daži no lielākajiem telekomunikāciju, finanšu, izglītības, mazumtirdzniecības, veselības aprūpes un valsts uzņēmumiem no visas pasaules, vairāki no kuriem atrodas žurnāla “Fortune” 2012.gada 500 lielāko uzņēmumu sarakstā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma