Web Analytics
More
    Reklāma

    Atklātībā nāk papildus informācija par gaidāmo Microsoft Surface Mini planšetdatoru

    Jaunākie raksti

    Vakar parādījās informācija, ka Microsoft, 20. maijā gatavo prezentāciju, kurā visticamāk tiks parādīts planšetdators Surface Mini. Praktiski vienlaikus ar šo informāciju, parādījās arī dati par to, kāds šis planšetdators būs no tehnisko datu puses.

    Pagaidām gan informācijas ir maz, taču lielākā daļa tās avotu, tādu kā Neowin, WindowsITPro un All About Windows Phone, ir apbrīnojami vienoti savos pareģojumos. Tiek stāstīts, ka Surface Mini būs aprīkota ar Qualcomm procesoru, kurā izmantota ARM arhitektūra. Tāpat ir informācija, ka planšetei komplektā būs irbulis, ekrāna diagonāle nepārsniegs 8 collas kā arī datoram nebūs atlokāmās kājas, kā lielākajos Surface modeļos. Strādās planšete, izmantojot Windows RT operētājsistēmu.

    Reklāma

    Prezentēs jaunumu visticamāk jaunais Microsoft vadītājs Satja Nadels (Satya Nadella), un veikalu plauktos datoram jāparādās praktiski uzreiz pēc prezentācijas – jūnija sākumā. Cik planšete maksās, kā arī, kad un vai vispār tā būs nopērkama Latvijā, saprotams nekādas informācijas pagaidām nav.

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma