Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia HERE kartes drīzumā varētu oficiāli nonākt Android viedierīcēs

    Jaunākie raksti

    Nokia HERE Maps bieži tiek atzītas par labāko karšu un navigācijas aplikāciju viedierīcēs. Nesen Nokia HERE Maps ir sasniegušas Android operētājsistēmu, ja par tās daļu var uzskatīt Nokia X sērijas viedierīces. Plašākai publikai Nokia HERE ārpus Windows Phone un Nokia ekosistēmām nav pieejama. Kopš Microsoft iegādājās Nokia tālruņu ražošanu, aplikāciju izstrādei atbrīvojušās darba rokas un tiek piesaistīt vēl darbinieki.

    LinkedIn darba sludinājumos Nokia izvietojusi informāciju, ka tiek meklēti darbinieki karšu servisu nodrošināšanai Android un iOS viedierīcēs. Tā kā HERE kartes jau portētas Android operētājsistēmai, tad tās nāktos tikai pieslīpēt lietošanai visās Android ierīcēs, ne tikai Nokia X. Teorētiski Nokia HERE Maps pieejama arī iOS, bet aplikācija nav ļoti ilgu laiku saņēmusi jauninājumus un ir morāli novecojusi.

    Reklāma

    Būtu ļoti patīkami visās viedierīcēs redzēt Nokia HERE Maps, kas ir viens no lielākajiem Windows Phone pārdošanas stūrakmeņiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eN
    07.05.2014 00:01

    sūda win phones neviens neperk, jadod kartes Androidam.

    Kursors.lv
    07.05.2014 07:31
    Reply to  eN

    Ne gluži. Nokia (tai uzņēmuma daļai, ko Microsoft nenopirka) HERE kartes šobrīd ir viens no pamatbiznesiem un tāpēc ir saprotams kāpēc tāda vēlme izplesties arī pa citām platformām.

    Uldis M.
    07.05.2014 09:14

    Esmu gājis cauri visam attīstības posmam sākot no OVI maps, Nokia Maps un beidzot ar HERE… savulaik uz Symbian OVI karšu 3.šā versija bija priekš tā laika tiešām viena no labākajām. Šobrīd, ir daudz citu labāku navigācijas aplikāciju (cits jautājums cena, vai Online lietošana). Cik esmu lietojis, esmu novērojis ka Here (Nokia) navigācijai ir tendence izplānot ne tos labākos maršrutus, un cieši pie tiem turēties… Pagājšvasar ar draugiem braucām ar auto pa eiropu, kur visiem līdzi bija viedtālruņi, Nokia navigācija nebija slikta un lielāko ties savu funkciju veica labi, taču TomTom mobilā aplikācija darbojās daudz labāk, bet arī nemaksā viņš lēti…

    Remarx
    07.05.2014 10:05

    Būs iespēja kaut kad nākotnē arī Androidu apčamdīt. Tikai dēļ online kartēm šo zvēru neēsmu ņēmis.

    Vērotājs
    20.06.2014 15:37

    Ar Nokijas offline Itāliju un Vāciju izbraukāju, nekādu problēmu, ja pats mazliet domā līdzi…

    Reklāma