Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon kļūst par pirmo ražotāju pasaulē, kas izgatavojis 100 miljonus maināmos objektīvus

    Jaunākie raksti

    Canon atzīmē jaunu pagrieziena punktu objektīvu ražošanā, izgatavojot uzņēmuma 100 miljono EF-sērijas maināmo objektīvu. Kļūstot par pirmo ražotāju pasaulē, kas izgatavojis 100 miljonus objektīvu, šis Canon sasniegums seko tikai vienpadsmit mēnešus pēc paziņojuma par 90 miljonu objektīvu atzīmes sasniegšanas 2013. gada maijā.

    Pēdējos 27 gados, kopš uzņēmuma patentēto EF objektīvu un EOS SLR kameru izlaišanas 1987. gada martā, Canon ir attēlveides nozares priekšgalā un līderis dažādu inovatīvu tehnoloģiju un pasaules mēroga jaunumu izstrādē, piemēram, ieviešot ultraskaņas motoru (USM), attēlu stabilizācijas (IS) tehnoloģiju un daudzslāņu difraktīvās optikas (DO) elementu. Pavisam nesen ieviestais Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x kļuva par pasaulē pirmo supertālummaiņas objektīvu ar iebūvētu 1,4x paplašinātāju.

    Reklāma

    Canon plašā EF objektīvu sērija saglabā popularitāti pasaulē kā amatieru, tā profesionāļu vidū. Šodien tā ietver vairāk par 80 modeļiem – tas ir lielākais tirgū pieejamais objektīvu klāsts. Pēdējā laika inovācijas ļāvušas EF klāstam paplašināties jaunās jomās, 2012. gada janvārī izlaižot uzņēmuma EF Cinema objektīvus digitālai filmu veidošanai un 2012. gada septembrī izlaižot EF-M objektīvus kompaktsistēmas kamerai EOS M.

    Canon EF klāsta pastāvīgo popularitāti nesen atkal apliecināja tas, ka uzņēmums jau 11. gadus pēc kārtas ieņēma pirmo vietu pasaulē[i] digitālo kameru ar maināmiem objektīviem, pārdošanas ziņā[ii]. Turklāt 2014. gada februārī tika sasniegts jauns pavērsiens ražošanā , kad Canon izgatavoto filmiņu un digitālo EOS sērijas kameru ar maināmiem objektīviem skaits pārsniedza 70 miljonu atzīmi.

    Canon turpinās uzlabot daudzveidīgās attēlveides tehnoloģijas, balstoties uz savu optisko pieredzi, un bagātināt fotografēšanas un video uzņemšanas kultūru, ražojot izcilus un uzticamus objektīvus un kameras, kas atbilst visu lietotāju vajadzībām, no ikdienas lietotājiem līdz prasmīgiem amatieriem un profesionāliem fotogrāfiem.


    [i] Digitālās SLR un kompaktās sistēmas
    [ii] Pamatojoties uz Canon pētījumu par laika posmu no 2003. līdz 2013. gadam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars
    02.05.2014 11:04

    Normāls kvalitatīvs masu produkts. Un ne vairāk. Ja gribas ko izcilāku jāskatās citu ražotāju virzienā.

    Reklāma