Web Analytics
More
    Reklāma

    Tilde izlaiž jaunu tulkošanas programmas Tildes Tulkotājs versiju iOS ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Tilde ir izlaidusi savas populārās tulkošanas programmas Tildes Tulkotājs jaunu versiju, kas paredzēta iOS ierīcēm. Tildes Tulkotājs ir vadošā bezmaksas programma mobilajām ierīcēm, ar ko var tulkot vārdus, frāzes un pat tekstus latviešu, lietuviešu, igauņu, angļu un krievu valodā.

    Programmas jaunajai iOS versijai ir pilnīgi jauns interfeisa dizains, un tas ir pieejams piecās valodās. Lietotāji var arī nopirkt papildu bezsaistes vārdnīcas tulkošanai vēl citās valodās. Tildes Tulkotājs ir pieejams arī Android un Windows Phone ierīcēm.

    Reklāma

    Līdz ar jaunajiem līdzekļiem programmā ir saglabāti populārie Tildes Tulkotāja elementi, pateicoties kuriem tā kļuvusi par vadošo tulkošanas programmu Baltijā. Varat tulkot vārdus, frāzes un tekstu, skatīt tulkošanas vēsturi, kā arī izvēlēties transliterāciju ierīcēs, kurās nav pieejamas diakritiskās zīmes.

    Jauno Tildes Tulkotāja versiju var lejupielādēt no App Store.

    screen568x568 (2) screen568x568 screen568x568 (3)

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aldis
    01.05.2014 12:13

    Niekojās viņi ar tām runājošajām aplikācijām un interneta tulkiem. Labāk būtu uztaisījuši pareizrakstības čekeri, add-ona formātā priekš Firefox un Chrome – tas būtu kas krietni noderīgāks, jo pašreiz pareizrakstības kļūdas Tilde māk čekot tikai un vienīgi iekš Office. Tā kā MS Office nelietoju saviem interneta skribelējumiem, tilde man neder. Bet būtu jauki ja piemēram kaut vai komentēju šeit – man tilde palabotu komatu, pareizrakstības, un kādas vēl tur kļūdas labo… :)

    Klonatans
    01.05.2014 13:52

    Joprojām gaidu Tildes biroja Mac versiju. Brīnos, ka tā nav pieejama tik populārai platformai.

    Reklāma