Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony informē par defektīviem Sony VAIO Fit 11A datoriem, plāno bezmaksas remontdarbus

    Jaunākie raksti

    Sony 2014. gada 11. aprīlī savā paziņojumā „Pieprasījums turpmāk neizmantot VAIO Fit 11A personālos datorus” informēja savus klientus, ka daži no iekšējiem un neizņemamiem akumulatoru blokiem, ko nodrošinājis piegādātājs (trešā puse) un kas iekļauti Sony VAIO Fit 11A datoros, var pārkarst.

    Lai gan norādītie ražojumi nav oficiāli izplatīti Baltijas valstīs (bet var būt iegādāti ārvalstīs), drošība mums joprojām ir pirmajā vietā, tāpēc mēs vēlreiz aicinām klientus, kuriem pieder viens vai vairāki no turpmāk uzskaitītajiem VAIO Fit 11A personālo datoriem, nekavējoties pārtraukt to izmantošanu, izslēgt tos un atvienot no elektrotīkla. Mēs arī informējām, ka plānojam identificēt šos defektīvos VAIO Fit 11A personālos datorus pēc sēriju numuriem un esam izstrādājuši programmu, lai šos datorus salabotu vai nomainītu bez maksas.

    Reklāma

    Turklāt arī vēlamies uzsvērt, ka kopš pārdošanas uzsākšanas 2014. gada februārī līdz šim nav ziņots par problēmu gadījumiem Eiropā.

    Pamatojoties uz 11. aprīļa paziņojumu, Sony pašlaik plāno bezmaksas remontdarbus. Mēs sadarbosimies ar mūsu piegādātāju, lai maija vidū uzsāktu trešo personu ražoto akumulatoru bloku nomaiņu. Klienti, kam ir viens vai vairāki no attiecīgajiem turpmāk uzskaitītajiem modeļiem, var zvanīt pa informatīvo tālruni, un Sony noorganizēs piegādes pakalpojumu, lai savāktu šos personālos datorus. Ar klientiem, kuri jau ir reģistrējušies remonta programmai, Sony ir sazinājies, lai vienotos par atbilstošu savākšanas datumu.

    Klienti, kuri nevēlas piedalīties minētajā remonta programmā, tiek laipni aicināti zvanīt uz mūsu informatīvo tālruni, lai apspriestu alternatīvus risinājumus.

    Sony joprojām apņemas nodrošināt ražojumu kvalitāti un drošumu, un mēs patiesi atvainojamies saviem klientiem par radītajām neērtībām.

    Defektīvie datoru modeļi:

    SVF11N16CTB SVF11N1L2RP
    SVF11N1A4E SVF11N1L2RS
    SVF11N1C5E SVF11N1M2ES
    SVF11N1L2EB SVF11N1S2EB
    SVF11N1L2EP SVF11N1S2ES
    SVF11N1L2ES SVF11N1S2RS

    Klienti var noskaidrot jaunāko informāciju par šo programmu un pārbaudīt, vai VAIO ir defektīvs, apmeklējot šo saiti: http://www.sony.co.uk/support/en/vaio-fit-battery/countryhub

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma