Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Latvijas tirgū piedāvā ar viedtālruni vadāmu veļas mašīnu

    Jaunākie raksti

    Samsung izstrādājuši ar viedtālruni vadāmo veļas mašīnu WW9000, kas pirmo reizi pieejama arī Baltijas tirgū. Tā atšķiras ne tikai ar savu eleganto dizainu, bet arī ar inovatīvo Wi-Fi tālvadības sistēmu, ērti lietojamo skārienjutīgo ekrānu, kā arī plaši atveramām kristālzilām durvīm. Veļas mašīna nodrošina pavisam jaunu apģērba mazgāšanas pieredzi, ļaujot to ieslēgt ar viedtālruņa palīdzību neatrodoties mājās, piemēram, iepērkoties vai atpūšoties kopā ar ģimeni.

    “Inovācijas un tehnoloģiju attīstība ir ļāvusi mūsu klientiem piedāvāt pavisam unikālu produktu, kas noteikti atvieglos mājas soli un veļas mazgāšanu padarīs par jautru izklaidi. Turklāt jaunās veļas mašīnas eleganti smalkās līnijas un unikālais dizains labi iederēsies ne tikai vannas istabā, bet būs pievilcīgs interjera elements arī citās mājokļa telpās,” saka Viktors Markuls, Samsung Electronics Baltics Sadzīves elektronikas biznesa vadītājs Baltijā.

    Reklāma

    Samsung WW9000 veļas mašīna aprīkota ar Wi-Fi funkciju, kas ar īpašas aplikācijas palīdzību ļauj viedtālrunī ērti sekot līdzi tās darbībai. Pat atrodoties ārpus mājas, ir iespēja sākt vai apturēt veļas mazgāšanu, saņemt ziņojumu par atlikušo veļas mazgāšanas laiku vai mazgāšanas cikla beigām. Veļas mašīnai WW9000 ir 5 collu liels, krāsains skārienjutīgs ekrāns, kas ļauj ērti izvēlēties veļas mazgāšanas funkciju un iestatīt biežāk lietotās programmas.

    ar viedtalruni vadama velasmasina Samsung WW9000(4)

    Lai veļas mazgāšana būtu vēl ērtāka, veļas mašīnai ir arī auto optimal funkcija, kas pati izvēlas atbilstošāku mazgāšanas programmu, ņemot vērā veļas apjomu, netīrības pakāpi un mazgāšanas temperatūru, kā arī nosaka nepieciešamo ūdens, veļas mazgājamā līdzekļa un mīkstinātāja daudzumu. Nepieciešamības gadījumā auto optimal funkcija pagarina veļas mazgāšanas vai skalošanas ciklu, nodrošinot, ka drēbes ir pilnībā tīras.

    Samsung augstākās klases veļas mašīna WW9000 ir aprīkota ar ecobubble tehnoloģiju, kas nodrošina vienlīdz efektīvu mazgāšanu kā aukstā, tā siltā ūdenī. Tās iekšpusē ir unikāls burbuļu ģenerators, kas rūpīgi izšķīdina mazgāšanas līdzekli, radot zīdainas putas. Pat zemākā temperatūrā putas iesūcas drēbēs ātrāk, tīrot tikpat efektīvi kā standarta mazgāšanas programma, taču taupot elektrību un karsto ūdeni.

    Elegantā un energoefektīvā, ar viedtālruni vadāmā Samsung WW9000 veļas mašīna ir pieejama visos lielākajos elektropreču veikalos Latvijā, tās cena ir aptuveni 1800 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldzha
    30.04.2014 10:03

    Negribu izklausīties skeptisks, bet, manuprāt, vadīšana no viedtālruņa ir pilnīgi lieka funkcija, kuru labākajā gadījumā pirmās divas reizes pamēģinātu, un pēc tam aizmirstu… Kā mēs parasti mazgājam veļu? Parasti uzliec mazgāties un ej darīt kaut ko citu… pēc tam atnāc un izņem jau izmazgātu veļu – tā ir tā veļasmašīnas burvība, ka tu tikmēr vari darīt kaut ko citu un par šo procesu nedomāt… kāpēc lai tu sekotu līdzi telefonā mazgāšanas procesam? Jebkurai mūsdienu veļasmašīnai ir arī aizkavētā starta funkcija kuru teorētiski varētu lietot kaut kur dodoties uz ilgāku laiku, bet arī to, man šķiet, reti kurš izmanto.
    Protams sinhronizēt veļasmašīnu ar viedtālruni ir jauka funkcija, bet es par to nebūtu gatavs piemaksāt.

    Reklāma