Web Analytics
More
    Reklāma

    Iespējamā Moto X+1 specifikācija parādās veiktspējas testos

    Jaunākie raksti

    Motorola viedtālruņi Latvijā netiek oficiāli pārstāvēti, bet ap gadu miju iznākušais Moto G radīja pamatīgu viedokļu vētru. Moto X+1, iespējams, būs nākamais Motorola viedtālruņu flagmanis un tikko internetā parādījies sintētiskās veiktspējas tests ar jau zināmu Motorola modeli XT912A (tas ir Moto X ražotāja kods), bet tas saņēmis citas komponentes. Spriežot pēc tehniskās specifikācijas, tam būtu jākļūst par Motorola šī gada flagmani.

    Moto X+1 varētu saņemt Qualcomm Snapdragon 800 procesoru, iespējams, pat Motorola jauno X8 čipkopu, kā arī Adreno 330 video procesoru. 5.2 collu ekrānam būs 1080p izšķirtspēja. Viedtālrunim būs 2 GB RAM un 24 GB lietotājam pieejamā atmiņa. Moto X+1 iznāks uzreiz ar vēl oficiāli neizsludināto Android 4.4.3 KitKat.

    Reklāma

    Nedaudz tiks uzlabota kamera, tā saņems 12 megapikseļu sensoru un priekšas kamera būs ar 2 megapikseļiem.

    Motorola Moto X+1 viedtālrunis, kā jau tas tagad moderni ierasts, tiks aprīkots arī ar pedometru, jeb soļu skaitītāju un elektronisko kompasu. Visticamāk, Motorola grasās iet līdzīgu ceļu kā Samsung Galaxy S5 un piedāvāt atbilstošu viedtālruni arī fizisko aktivitāšu cienītājiem.

    Motorola XT912A performance in GFXBenc

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma