Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook sāk izrādīt interesi par fitnesa jomu, iegādājas Moves aplikācijas radītāju

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka Facebook sāk izrādīt interesi par arvien plašākām jomām. Ja gada sākumā par 19 miljardiem nopirktais WhatsApp neizraisīja daudz jautājumus (ja nu vienīgi par darījuma summu), tad pirms mēneša notikušā virtuālās realitātes ierīču izstrādātāja Oculus VR iegāde jau bija pavisam interesants solis. Facebook mēģina skatīties plašāk par sociālā tīkla pakalpojumiem un par to liecina arī pēdējais šī tehnoloģiju giganta pirkums.

    Vakar somu uzņēmums ProtoGeo Oy izplatīja publisku paziņojumu, kurā norāda, ka Facebook ir iegādājies viņus un viņu radīto fitnesa aplikāciju Moves, kas ir pieejama iOS un Android ierīcēm. Tā ir vizuāli gaumīga aktivitāšu uzskaitīšanas aplikācija, kas ļauj piefiksēt mūsu darbības (pārvietošanos ar sabiedrisko transportu, iešanu, skriešanu, velobraukšanu, auto braukšanu) un dienas beigās aplikācijā varam apskatīties ne tikai mūsu aktivitāšu uzskaitījumu, bet arī vietas, kur esam bijuši. Iespējams tieši šīs plašās aplikācijas pielietojuma iespējas (un to rezultātā savāktie dati) ir interesantas Facebook. Moves radītāji saka, ka aplikācija ir lejupielādēta vairāk nekā 4 miljonus reižu.

    Reklāma

    Darījuma summa netiek izpausta, taču Facebook norāda, ka tā nav ne tuvu tiem apmēriem, kas bija dažiem iepriekšējiem pirkumiem. Moves darbosies atsevišķi no Facebook, tomēr aplikācijas radītāji no Helsinkiem pārvāksies uz Facebook ofisiem Londonā un ASV.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    as
    25.04.2014 08:50

    Pamēģināju to moves, interesanti, bet traki ēd bateriju.

    Reklāma