Web Analytics
More
    Reklāma

    Potenciāli bīstama lādētāja dēļ Nokia uz laiku aptur Lumia 2520 planšetdatora tirdzniecību

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju ražotājs Nokia ceturtdien izplatīja publisku paziņojumu par to, ka noteiktās valstīs Eiropas uz laiku tiek apturēta Lumia 2520 planšetdatora tirdzniecība. Pie vainas ir sadarbības partnera ražots lādētājs (AC-300), kam noteiktos apstākļos var atdalīties plastmasas korpusa detaļa un lietotājs var pieskarties zem sprieguma esošiem metāla elementiem. Pagaidām nav ticis ziņots par nevienu cietušo, tomēr drošība ir pirmajā vietā un uz laiku tiek pārtraukta ierīču tirdzniecība. Šī problēma skar tikai Lumia 2520 lādētājus un citu Nokia produktu lādētāji nav bīstami, ja tiek ievēroti to lietošanas noteikumi.

    Šī problēma skar 30 000 lādētājus, kas pārdoti Austrijā, Dānijā, Somijā, Vācijā, Krievijā, Šveicē un Lielbritānijā. Nokia aicina neizmantot šos lādētājus līdz turpmākam paziņojumam. Šī problēma neattiecas uz lādētājiem, kas ir iekļauti ASV pirktiem planšetdatoriem, taču skar 600 cilvēkus ASV, kas ir iegādājušies ceļojumu lādētāju.

    Reklāma

    Lai arī Latvijā Nokia Lumia 2520 oficiāli netiek izplatīts, to var iegādāties vairākos interneta veikalos. Ja esat iegādājušies ierīci, uzmanīgi izpētiet iepakojumu, lai saprastu no kādas valsts pārdevējs to ir iepircis. Ja atklājat, ka ierīce pirkta kādā no iepriekš pieminētajām valstīm, tad jāuzskata, ka lādētājs ir riskants un jāgaida turpmāks Nokia paziņojums. Vairāk informācijas Nokia tīmekļa vietnē: http://www.nokia.com/global/2520-charger/.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ronalds
    19.04.2014 00:25

    Krizdab, uztaisi apskatu šim aparātam lūdzu.
    Izskatās jaudīgs un labs, tikai trūkst latvieša domas…
    Savādāk, par planšetēm kuras palikušas diezgan populāras tu galīgi neraksti – Telefonu un viss.

    Reklāma