Web Analytics
More
    Reklāma

    Chrome Remote Desktop pieejams visiem Android lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Attālināta piekļuve mājas datoram nu kļuvusi vēl vieglāka un intuitīvāka ar Chrome Remote Desktop. Aplikācijas un Chrome pārlūka spraudņa komplekts bija pieejams kā beta versija ar ielūgumiem, bet tagad tas pieejams visiem – ar Android viedtālruni varēsi ērti pārskatīt un vadīt galddatoru vai klēpjdatoru. Chrome pārlūka spraudnis, protams, pieejams visās datoru operētājsistēmās, kurās uzstādāms Chrome pārlūks.

    Chrome Remote Desktop 2 Chrome Remote Desktop 3 Chrome Remote Desktop 4

    Reklāma

    Attālinātā piekļuve realizējama ļoti vienkārši, ielādējot Android aplikāciju no Play veikala un spraudni no Chrome Web Store. Galddatora iestatīšana jāveic pirmā. Galddatora ekrānā parādīsies autorizācijas kods, to jāievada viedtālruņa aplikācijā. Viss, darbs paveikts.

    Pēc īsa izmēģinājuma secināju, ka Chrome Remote Desktop vēl pilnībā nav uzskatāms par pabeigtu. Ik pa laikam Chrome Remote Desktop ieķeras, bet pie vainas varētu būt interneta pieslēguma ātrums.

    Chrome Remote Desktop

    Kam tas viss? Ja tev šāds jautājums nerodas, tad, visticamāk, jau iepriekš esi saskāries ar līdzīgām funkcijām, kas ļauj attālināti no datora vai viedtālruņa vadīt citu datoru. Mājas lietotāju vidū populārākā programma ir TeamViewer, jo tā ir ērta, vienkārši lietojama, ar interneta pārlūka saskarni un viedierīču aplikācijām. Chrome Remote Desktop nodrošina ļoti līdzīgas iespējas pārbaudīt mājas datorā notiekošo, pārsūtīt datus, beigās izslēgt datoru.

    Chrome Remote Desktop 1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    TZM
    17.04.2014 10:32

    Vēl diezgan zaļš diemžēl, bet apsveicami.

    Reklāma