Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izlaiž Camera aplikāciju Play veikalā, pieejama KitKat lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Klīda baumas, ka Google Camera varētu izrauties no Nexus apskāvieniem un kļūt pieejama visiem interesentiem. Un tieši tas ir tikko noticis – Google Camera aplikācija pieejama visiem Android 4.4 KitKat lietotājiem. Pazīstamākās un interesantākās kameras aplikācijas funkcijas ir Photo Sphere, Lens Blur un Panorama.

    Photo Sphere nodrošina iespēju uzņemt trakas 360 grādu panorāmas, Panorama ļauj kombinēt attēlus milzīgas izšķirtspējas panorāmas fotogrāfijā. Lens Blur uzņem vairākus kadrus ar dažādiem fokusiem un pēcāk attēlu var pārfokusēt, gluži kā Lytro kamerās.

    Reklāma

    Google Camera ir viena no retajām aplikācijām, kas nodrošina 100% “skatu meklētāja” segumu ekrānā. Tas nozīmē, ka netiks nogrieztas malas ekrānā redzamajam un pēcāk mūs nesagaidīs izbrīns par kompozīciju un fotogrāfijā redzamo. Video sadaļa ieteiks neveidot vertikālos video, kas ir ļoti būtisks uzlabojums.

    Tiek ziņots, ka Google Camera pieejama visām KitKat ierīcēm, arī planšetdatoriem. Mans novērojums liecina, ka, piemēram, Moto G viedtālrunis saņem ļoti ierobežotu Google Camera versiju ar vientuļu parastu foto, video un Lens Blur uzņemšanu. Citu iespēju nav. Savukārt Sony Xperia Z2 Tablet piedāvā plašāku iespēju klāstu.

    Google Camera Moto G
    Moto G
    Google Camera Tablet Z2
    Sony Xperia Z2 Tablet

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    asiic
    16.04.2014 22:00

    Beidzot neļauj filmēt vertikālos video.

    16.04.2014 22:40

    hmm, izskatās, ka uz galaxy s2 ar cyanogenmoda KitKat’u nav tāda app :(

    Janis
    17.04.2014 00:15

    Zem kāda nosaukuma tad viņa ir jāmeklē play veikalā????

    Tower_9
    17.04.2014 08:11

    Mhm, vakar man atnāca update kameras aplikācijai. Nexus 4 izskatās ka visas tās pašas iespējas kas Xperia. Vēl gan nevaru saprast vai jaunā versija ir ērtāka/labāka par iepriekšējo…

    17.04.2014 14:25

    Lai arī app https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera nav ļoti liela +++, salīdzinot ar manu Xperia, taču – panorāmas droši vien tagad būs glītākas :) Defocus app Xperia kamerā šķiet tomēr strādā nedaudz labāk..

    17.04.2014 15:21

    Uz Galaxy S4 līdz šim lietoju entuziastu “izvilktu” kitkat kameru un galeriju – Samsung oriģinālā ir drusku par neērtu ātrai bildēšanai.
    Uzliku šo. Vilšanās, ka nav nekādas manuālas kontroles. Ok, ekspozīcijas kompensāciju iespējams ieslēgt iestatījumos, bet darboties nesanāca piedabūt.
    Pagaidām vājākā no visām kameras aplikācijām, ko lietoju (Camera Awesome, VSCO Cam, urķētā Google camera, Samsung noklusētā, Instagram). Atstāšu tīri Photosphere un Lens blur dēļ – otrais darbojas forši.

    Reklāma