Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G3 būs aprīkots ar 2560 x 1440 punktu ekrānu

    Jaunākie raksti

    Pagaidām ir tikai pāris Ķīnā ražoti viedtālruņi, kas pārsniedz nu jau ierasto 1080p ekrāna izšķirtspēju. Viens no tiem ir Oppo Find 7, bet tagad tam piepulcēsies arī LG G3. Tas saņems tā saucamo “Quad HD” izšķirtspēju (četras reizes vairāk pikseļi nekā 720p) un tas ir 2560 x 1440. Visticamāk, LG G3 būs 5.5 collas liels viedtālrunis un ekrāna pikseļu blīvums būs ap 530 ppi.

    Ķīnā ir iecienīti augstas izšķirtpspējas ekrāni, jo tajos nākas attēlot sarežģītu rakstzīmju ķīniešu alfabētu. Tai pat laikā tiek norādīts, ka Eiropa no šādas izšķirtspējas neiegūs neko, tikai lielāku energopatēriņu un dārgāku ekrānu.

    Reklāma

    Par LG G3 šobrīd nekāda precīzāka informācija nav pieejama. Tiek lēsts, ka ar to mūs iepazīstinās vasarā, bet pieejams G3 būs rudens sākumā.

    Jāatzīst, ka pats lietoju viedtālruni ar aptuveni 330 ppi ekrāna punktu blīvumu un tas šķiet pietiekams pat diezgan ilgstošai lasīšanai. Redzēti ir dažādi viedtālruņi un, piemēram, Galaxy S4 441 ppi jau būtu uzskatāms par izšķērīdību, ko cilvēka acs nespēj pienācīgi uztvert un atbilstoši izmantot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars
    14.04.2014 19:08

    Viens no pielietojumiem augstai ekrānai izšķirtspējai ir RDP vai TeamViewer :)

    Reklāma