Web Analytics
More
    Reklāma

    LG televizoros tiks izmantotas Harman/Kardon audio tehnoloģijas

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņojis par sadarbības uzsākšanu ar Harman/Kardon, lai radītu audio tehnoloģiju, kas tiks izmantota divos OLED televizoru un piecos ULTRA HD televizoru modeļos. Kā ideāls papildinājums LG augstvērtīgajai attēla kvalitātei, sagaidāms, ka ULTRA Surround sistēma nodrošinās skatītājiem padziļinātu skatīšanās pieredzi, kādu iepriekš piedāvājuši vien kinoteātri.

    Harman/Kardon sadarbībā ar LG inženieriem izstrādājis skaļruņu sistēmu, kas nodrošina vienmērīgu skaņu bez kropļojumiem, bet ar padziļinātu basu un plašu platjoslas spektru. ULTRA Surround veido audio, novietojot skatītājus plaša un vienmērīgi koncentrēta skaņas lauka centrā.

    Reklāma

    ULTRA Surround sistēma var lepoties ar dinamisku amplitūdu un sabalansētu skaņu, kā arī plašu atskaņošanas platjoslas spektru un jaudīgu skaņas izeju. Šī tehnoloģija papildina audio ar trīsdimensiālu kvalitāti, izmantojot mūsdienīgāko algoritmu, lai radītu pārliecinoši reālu skaņu. Skaļruņi izkliedē skaņu vairākos virzienos, līdzsvarojot priekšplāna un fona trokšņus, lai pielāgotos uz ekrāna notiekošajam, vienlaikus saglabājot skaidri saklausāmu dialogu. Piemēram, ainā ar spēcīgu lietus līšanu, skatītāji sajutīsies it kā lietus lītu viņiem apkārt, vienlaikus spējot skaidri saklausīt uz ekrāna notiekošo dialogu.

    ULTRA Surround ir lielisks papildinājums LG modernajiem, lielekrānu televizoriem. Skaļruņi piedāvā skaņas izkliedēšanu vairākos virzienos un augstākās kvalitātes funkcijas, kas nodrošina kaut ko vairāk nekā vienkāršu skatīšanos kinoteātrim līdzvērtīgā vidē. LG jaunie ULTRA HD un OLED televizoru modeļi ar ULTRA Surround sistēmu ir jauns standarts patērētājiem, kuri vēlas iegūt maksimālu televizoru skatīšanās pieredzi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma