Web Analytics
More
    Reklāma

    Vēl nelieto Facebook Messenger? Drīz lietosi!

    Jaunākie raksti

    Facebook tuvāko nedēļu laikā varētu atteikties no Android pamata aplikācijā ietvertās privātās saziņas iespējām, dodot priekšroku atsevišķas Facebook Messenger aplikācijas izmantošanai. Nesen Facebook Messenger tika iekļauta balss zvanu iespēja WiFi tīklā un tagad aplikācijas ziņā tiks nodota pilnīgi visa privātā saziņa.

    Glābtas būs vienīgi vājas tehniskās specifikācijas Android viedierīces, kas drīkstēs turpināt izmantot tikai vienu Facebook aplikāciju ar esošo funkciju klāstu. Visiem pārējiem nāksies atrast vietu viedtālruņa iebūvētajā atmiņā un RAM, jo Facebook aplikācija aizņem ap 70 MB iekšējo atmiņu un 41 MB RAM. Facebook Messenger aizņem attiecīgi 29 MB un 31 MB RAM. Pieļauju, ka ne visi grib un var atvēlēt vietu vēl vienai ēdelīgai aplikācija, kas visu laiku aizņem RAM.

    Reklāma

    Tiek minēts, ka funkciju nodalīšana dos jūtamu ātrdarbības pieaugumu, kas gan arī šobrīd ir pieņemams. Visticamāk, Facebook vienkārši vēlas, lai visi izmanto Facebook Messenger aplikāciju.

    Windows Phone un planšetdatoru lietotājiem pagaidām netiks uzspiesta Facebook Messenger aplikācijas izmantošana. iOS lietotāji saziņai varēs turpināt izmantot Paper aplikāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Toms
    10.04.2014 10:24

    Man ļoti patīk messenger aplikācija. It sevišķi tas, ka varu izmantot aplikāciju un atnākot ziņai, varu atbildēt aplikāciju nenoliekot background.
    Vislabākais piemērs – youtube. Netiek pārtraukta videoklipa atskaņošana.

    Artūrs
    10.04.2014 10:36

    Tā aplikācija man apēd daudz RAM, bet RAM man jau tā ir niecīgs. Iebilstu pret visu šito.

    SonyMobileLatvija
    10.04.2014 11:10

    Ar bals zvaniem Mesenger ir pilnībā izstūmis Skype no mana telefona!
    + Mesengeris ir daudz ātrāks un stabilāks par Skype vai Viber. (tas mans subjektīvais viedoklis)

    es
    12.04.2014 17:03

    Tāds pat serviss jau sen pieejams Google Hangouts un ir krietni stabilāks par Skype

    Stendec
    10.04.2014 13:54

    Kas tas ir Facebook Messenger?

    Kursors.lv
    10.04.2014 14:02
    Reply to  Stendec

    Tas ir Facebook čats tikai iznests atsevišķā aplikācijā. Runā, ka sāk kļūt dikti populārs.

    10.04.2014 18:57

    Facebook aplikāciju sen vairs nelietoju, jo sarakstes iespēja ir viss, kas man telefonā no šī sociālā tīkla vajadzīgs, tāpēc pret tādu gājienu nemaz neiebilstu.

    SIS
    10.04.2014 20:51

    Vienu Facebook čatu esmu mēģinājis, šausmīgi kaitinoši, kad nāk notifikācijas datorā, telefonā no parastās FB aplikācijas + no FB čata, un tā ar katru ziņojumu, traks var palikt :) Jācer, ka šis ir kkas feinās :)

    14.04.2014 13:20

    Drīzāk mēģinātu atteikties vispār no jebkādām aplikācijām un lietot tās kā vecajos, labajos laikos – atverot vienkārši brouzeri telefonā. Sāku reizēm domāt – vai normālāk nebūtu izstrādāt tam visam kaut kādu atbilstošu brouzeri un visas tās aplikāciju padarīšanas izstrādāt tur, nekā visa šitā dumā padarīšana ar tām telefona (nepietiekamajām) atmiņām un tā. Kam tas viss vajadzīgs – dēļ vienas sūda, piedodiet, aplikācijas mainīt tālruni?

    Andris Ješevics
    14.04.2014 18:21

    Kautgan šo Android aplikāciju reti izmantoju, bet ļoti patīk! Facebook ir labi pastrādājis pie šīs aplikācijas izveides, jo šī aplikācija ir ļoti ērti lietojama!

    Krotow
    02.07.2014 17:21

    – Vēl nelieto Facebook Messenger? Drīz lietosi!

    Joprojām nelietoju ^_^ Un arī pašu Facebook tikai dzimšanas dienas apsveikumiem.

    Reklāma