Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony Lifelog aplikācija dzīves mērķu sasniegšanai

    Jaunākie raksti

    Sony iepazīstinājis ar aplikāciju, kas uzkrāj un uzskatāmi parāda informāciju par lietotāja saziņu, izklaidi un sportiskajām aktivitātēm. Aplikācija ļauj uzstādīt savus mērķus sporta disciplīnās, kā arī parādīs to, ko tu pats, iespējams, vēl nejūti, bet kas var ietekmēt tavu ikdienu un darba spējas. Lifelog aplikācija vāc datus no dažādām sociālo tīmekļu aplikācijām, kā arī no Sony SmartBand SWR10.

    Lifelog aplikācija un SmartBand speciāli optimizēta darbībai kopā ar Xperia Z2 viedtālruni, bet darbosies arī ar citiem viedtālruņiem, kas jau saņēmuši Android 4.4 KitKat (Xperia Z Ultra, Xperia Z1 un Xperia Z1 Compact). Sony sola turpmāko nedēļu laikā aplikāciju vēl uzlabot ar vairākām papildu funkcijām un iespējām.

    Reklāma

    Sony SmartWear turpmāk būs ne tikai ierastais pulkstenis, kas faktiski spēja tikai informāciju saņemt un parādīt ekrānā, bet tagad valkājamās tehnoloģijas nodrošinās interesantu un derīgu statistiku par lietotāja ieradumiem, spējām un sasniegumiem. Plānots, ka Lifelog aplikācija spēs noteikt, vai lietotājs ir pietiekami izgulējies un vai nav sevi pārslogojis sporta zālē vai tieši pretēji – spēlējot datorspēles.

    Būs interesanti redzē, kā Sony Lifelog projekts attīstīsies un ko tam pretī liks konkurenti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    SonyMobileLatvija
    10.04.2014 11:22

    Paši vēl neesam saņēmuši testam SmartBand, bet arī bez tā bija interesanti notestēt LifeLog aplikāciju uz Xperia Z1 un Xperia Z1 Compact un dienas beigāks redzēt, cik daudz laika ir pavadīts komunicējot… tiesa bez SmartBand pagaidām LifeLog īpaši nav funkcionāla, bet redzēsim kas būs papildus solītās funkcijas no Sony.

    trigga
    10.04.2014 11:25

    Kad SmartBand parādīsies jūsu veikala plauktos (Brīvības ielā)?

    SonyMobileLatvija
    10.04.2014 11:33

    Diemžēl vēl aizvien nav apstiprināts piegādes datums. Bet tīri teorētiski vajadzētu būt jau šomēnes. ar rekomendējamo cenu 80-100Euro.
    Varam pačukstēt priekšā, ka SmartBand būs pirmo partiju Xperia Z2 komplektācijās!!! (Maija vidus)

    Reklāma