Web Analytics
More
    Reklāma

    Google izmēģina jaunu Calendar izskatu un iespējas

    Jaunākie raksti

    Google šobrīd strādā pie Gmail iespēju paplašināšanas, kā arī gaidāms, ka Google Calendar aplikācija tuvākajā laikā saņems uzlabotu un modernizētu izskatu. Pagaidām Google Calendar tiek izmēģināts uzņēmuma iekšienē, bet kādam jau bijusi iespējā ekrānšāviņus nodot plašākai aplūkošanai internetā.

    Pamanāmākais, protams, ir izmainītais Google Calendar izskats. Dizains seko aktuālajam aplikāciju modes kliedzienam un viss ieturēts mierīgās krāsās un maksimāli “plakans”. Interesanti, ka pāršķirot mēnešu skatu esot t.s. parallax efekts, kāds šobrīd ir redzams Apple iOS mājas ekrānos.

    Reklāma

    Google Calendar tiks pievienota ikdienas darba kārtība un arī sociālo tīklu iespējas. Tās, protams, būs Google+ dzimšanas dienas un līdzīga informācija, ko jau šobrīd redzam dažādās citās kalendāru aplikācijās.

    Pagaidām nav zināms pat aptuvens Google Calendar jaunā izskata iznākšanas laiks. Tiek pieļauts, ka šis var arī nebūt izskats, kādu ieraudzīs lietotāji. Nāksies nedaudz pagaidīt līdz Google I/O konferencei un tad, visticamāk, tiks ieviesta skaidrība.

    Google-calendar-new-UI

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assa
    11.04.2014 10:40

    Kāds zin, kur pašreizējam google kalendāram atslēgt to second reminder fju?
    Pašreiz ir tā, ka ja ieliec 1.atgādinājumu 15 min pirms event, tad tas atgādina 1x. Ja ieliec 1.reminder atšķirīgu no 15 min (piemēram 20 min vai 10 min) tad google spītīgi defaultā iekabina klāt 2.reminder 15 min pirms event. Man to nevajag!

    es
    12.04.2014 17:05
    Reply to  assa

    Accounta setingos no kompja var sataisīt cik remainderi defaltā iet. Tev palikuši 2 un attiecīgi tu izmaini tikai vienu.

    11.04.2014 12:49

    Cerams ka viņi nesalauzīs api lai Mozilla Sunbird spēj ar šo strādāt.

    Reklāma