Web Analytics
More
    Reklāma

    Dropbox izlaiž vairākus jaunus servisus Android operētājsistēmai

    Jaunākie raksti

    Dropbox aplikācija šonedēļ saņēma jauninājumu, kas izmainīja ikonas izskatu, kā arī pievienoja dažas jaunas nianses aplikācijā. Bet ar to Dropbox neaprobežojas un tikko saņemta informācija par divām jaunām aplikācijām, kas pieejamas Android lietotājiem.

    Carousel

    Carousel ir jauna foto galerijas aplikācija, kas tieši saistīta ar Dropbox mākoņdatu servisu. Ar Carousel aplikāciju Dropbox cenšas pārvilināt viedtālruņu fotogrāfus savos nagos, jo tad viņiem nebūtu jāsatraucas par atmiņas apjomu viedtālrunī. Visas fotogrāfijas glabātos Dropbox, kaut gan jau šobrīd pastāv iespēja fotogrāfijas un video sinhronizēt ar Dropbox.

    Reklāma

    Carousel ietver arī vienkāršotu saziņas sistēmu, lai atvieglotu fotogrāfiju nosūtīšanu ģimenes locekļiem un tuviem draugiem.

    carousel OK

    Katrs pats var izmēģināt Carousel darbībā, spiežot uz augstāk redzamās saites.

    [youtube=www.youtube.com/watch?v=AGWp57xtc10]

    Mailbox

    Lieliska ziņa – Mailbox tagad pieejams arī Android lietotājiem. Dropbox nesen ieguva Mailbox savā īpašumā, bet tā bija iOS aplikācija. Dropbox izveidojis Mailbox aplikāciju Android viedtālruņiem un tās ir labas ziņas visiem tiem, kuri meklē alternatīvu Gmail e-pastu apkalpošanai viedtālrunī.

    Mailbox šobrīd darbojas tikai ar Gmail un iCloud, bet gan jau tiks pievienoti arī citi e-pastu servisi pavisam drīz. Mailbox aplikāciju šobrīd var uzstādīt tikai viedtālruņos. Planšetdatorā nāksies lietot citu aplikāciju.

    mailbox OK

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    10.04.2014 10:25

    Redzot cik tas Dropbox aizsit atmiņas izdzēsu. Sinhronizēšanai Dropsync.

    KKTK
    10.04.2014 17:19
    Reply to  Artis Ābols

    Pamanāmākie bezmaksas Dropsync ierobežojumi ir tikai lielu failu (video) sync nespēja.

    mrserge
    15.04.2014 01:18

    Izmēģināju Mailbox un jāsecina, ka šī aplikācija manāmi man ir sabojājusi dzīvi desktop GMail versijā, padarot to par absolūtu haosu.

    eN
    15.04.2014 08:59
    Reply to  mrserge

    same here

    Reklāma