Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Phone viedtālruņu ražotājiem pievienosies Sony

    Jaunākie raksti

    Lēnām, bet tomēr nenovēršami Windows Phone platforma iekaro savu vietu zem Saules un lietotāju atzinību. Un tāpat pamazām paplašinās arī to ražotāju skaits, kuri piedāvā savus viedtālruņus ar Windows Phone operētājsistēmu.

    Nupat savā Twitter lappusē interesantu informāciju publicējis The Verge redaktors Toms Vorens. Pirmkārt jau viņš ziņo, ka papildus lielajam WP 8.1 atjauninājumam, lietotājus sagaida arī divi GDR atjauninājumi. Pirmais no tiem paredzēts jūlija mēnesī, bet otrs atjauninājums nāks klajā oktobrī. Pirmais GDR atjauninājums būs paredzēts jaunākajiem WP 8.1 viedtālruņiem. Un tieši saistībā ar to Toms Vorens arī piemin to, ka šis atjauninājums būs paredzēts arī pārītim jauno Sony WP viedtālruņu.

    Reklāma

    Domājams, ka šāda ziņa priecās daudzus, jo Sony viedtālruņi izceļas ar savu kvalitāti un iespējām, un tiem ir daudz uzticamu lietotāju. Bet Toma Vorena informācija tikai lieku reizi apstiprina to, ko jau ziņoja Pjērs Perons no Sony Mobile Europe, kurš izteicās, ka Sony ir ieinteresēti ciešākā sadarbībā ar Microsoft.

    wps

    AvotsTwitter
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    kseo
    09.04.2014 13:20

    Nu tikai loģiski, ka Sony grib uztaisīt WP ierīces, jo kādēļ gan lai neiegūt pāris jaunus pircējus, kam patīk WP, ja to uz telefona var uzlikt bez maksas… kādēļ gan ne. Domāju, ka tālāk sekos visi kitajozi un japoški. Ja cilvēki pirks, tad būs labi, bet ja nepirks, tad WP izdzīvošana ilgākā termiņā varētu būt sarežģīta…

    Kursors.lv
    09.04.2014 15:17
    Reply to  kseo

    Nav jau viss arī tik vienkārši. “Pāris jauniem pircējiem” veidot un mārketēt atsevišķu produktu nav lielas jēgas. Tāpat Sony būtu daudz jāinvestē tā saucamās pievienotās vērtības servisos, kas konkrētajā gadījumā visdrīzāk būs saistīti ar filmām un mūziku (tas, savukārt, nebūs aktuāli Latvijai). Iespējams, ka Sony Windows Phone telefonus arī sagaidīsim, tomēr nedomāju, ka tiem klāsies viegli mūsdienās tik saspīlētajā mobilo ierīču tirgū.

    Reklāma