Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung strādājot pie viedpulksteņa ar SIM karti

    Jaunākie raksti

    Viedpulksteņi ir jaunākais ražotāju jājamzirdziņš, kaut arī tikai Pebble būtu uzskatāms par veiksmes stāstu, kamēr Samsung Gear sērija cieš no nepiedodami īsa akumulatora darbības laika un saderības ar citu ražotāju viedierīcēm. Viedpulksteņu viedums parādās tikai mirklī, kad tas savienots ar viedtālruni. Iespējams, ka Samsung gatavojas šo problēmu izskaust, piedāvājot viedpulksteni ar SIM karti.

    Samsung produkta nosaukums pagaidām precīzi nav zināms, bet tas varētu būt Gear Solo. Solo apzīmēs viedpulksteņa spēju iztikt bez viedtālruņa un pat to daļēji aizvietot. No Gear Solo varam gaidīt balss zvanu iespēju un varbūt pat datu savienojumu e-pasta pārbaudei. Lielākā problēma būs tā, ka diez vai kāds pilnībā atteiksies no viedtālruņa, tāpēc nāksies uzturēt divus telefona pieslēgumus. Attiecīgi arī saņemot divus rēķinus un divus tālruņa numurus.

    Reklāma

    Iesākumā Samsung Gear Solo poligons būšot Koreja un tās tehnoloģiju kārie iedzīvotāji, turklāt tiek lēsts, ka Gear Solo tā arī nekad nesasniegs Eiropu, vismaz ne tuvāko gadu laikā. Nez vai Google Contacts drīzumā pievienos arī izvēli Rokas pulkstenis?

    Clipboard01

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma