Web Analytics
More
    Reklāma

    A/S Capital 2013. gadā atzīts par Latvijas līderi stacionāro datoru tirdzniecībā

    Jaunākie raksti

    Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmums A/s Capital kļuvis par 2013.gada līderi stacionāro datoru tirdzniecībā Latvijā, liecina tirgus izpētes kompānijas „International Data Corporation” (IDC) PC Tracker Q1-Q4 2013 un A/s Capital stacionāro datoru tirdzniecības dati. Lielāko izaugsmi stacionāro datoru tirdzniecībā A/s Capital novērojis korporatīvajā segmentā, kas 2013.gadā audzis par 27%, bet privātpersonu segmentā par 25%.

    „Lai gan, globāli šobrīd novērojam stacionāro datoru tirgus sarukumu, A/s Capital aizvadītajā gadā izdevies veiksmīgi realizēt 10696 stacionāros datorus, no kuriem 65% veido Capital ražotie stacionārie datori NEO. Straujā izaugsme nav mainījusi mūsu augstās kvalitātes prasības un visi Capital ražotie datori tiek pakļauti stingrai 24 stundu testēšanai, kas nodrošina datoru teicamu darbību un pilnīgu saderību ar Microsoft operētājsistēmām.” skaidro A/s Capital tirdzniecības direktors Aigars Bērziņš.

    Reklāma

    2013. gadā NEO stacionāro datoru klāstu papildināja kompakto un energoefektīvo NEO Silent galda datoru sērija birojiem, kā arī īpaši jaudīgo NEO darbstaciju sērija multimediju dizaina profesionāļiem. 2014.gada pirmajā ceturksnī A/s Capital ražoto stacionāro datoru tirdzniecība augusi par 36%.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma