Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows Phone 8.1 atjauninājums būs pieejams sākot ar 14. aprīli

    Jaunākie raksti

    Daudz ir runāts par to, kad tad reāli būs pieejams nupat oficiāli izziņotais Windows Phone 8.1 operētājsistēmas atjauninājums. Līdz šim ticamākā informācija bija, ka šis atjauninājums būs pieejams sākot ar 10. aprīli. Taču nupat treknu punktu šiem minējumiem pielikusi vietne Neowin. Tās rīcībā nonākusi Windows Phone izstrādātāju komandas e-pasta vēstule, kurā minēts konkrēts datums. Un tas ir 14. aprīlis.
    microsoft-windows-phone-8.1-email
    Šajā vēstulē, kura datēta ar 26. martu, ir teikts, ka Windows Phone 8.1 atrodas „Final Adaptation Kit” stadijā, un operētājsistēmai nepieciešami vēl nelieli uzlabojumi, kuri saistīti ar komerciālajiem aspektiem. Vēstulē arī teiks, ka pēdējie labojumi tiks veikti 8. aprīlī, un 14. aprīlī šo operētājsistēmu saņems viedtālruņu ražotāji. Telefoni ar šo OS veikalos parādīsies aprīļa beigās vai marta sākumā.

    Visticamāk, vienlaikus ar ražotājiem, šo atjauninājumu saņems arī  Developer Preview Program dalībnieki. Un kā jau ne vienu reizi vien to apgalvojuši Microsoft pārstāvji, tad Windows Phone 8.1 atjauninājumu saņems visi Windows Phone 8 aparāti, bez izņēmuma.

    Reklāma

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma