Web Analytics
More
    Reklāma

    Android KitKat izplatība viedierīcēs pārsniedz 5%

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā mēnesī Android 4.4 KitKat izplatība viedierīcēs bija ap 2.5% un līdz vakardienai veiktajā pētījumā atklājies, ka nu KitKat izmanto 5.3% Android lietotāju. Pieaugumu nodrošinājuši tikko izlaistie viedtālruņu flagmaņi un spējīgie planšetdatori. Tāpat arī vecāki viedtālruņi pamazām saņem Android 4.4 KitKat jauninājumu.

    Jelly Bean nedaudz piekāpies, visticamāk, atdodot savus lietotājus KitKat skāvienos. Vecākās Android versijas arī pamazām tiek aizmirstas un Gingerbread lietotāju skaits nokrities par 1.2%, bet Honeycomb jau ir uzskatāma par mirušu operētājsistēmas versiju ar 0.1%. Ice Cream Sandwich mēs vēl redzēsim tabulās un viedierīcēs ilgu laiku.

    Reklāma

    Šobrīd Google un arī viedierīču ražotāji pūlas sakārtot savstarpējās attiecības un jauninājumu saņemšanas shēmas, lai turpmāk Android jaunākās versijas būtu vienkāršāk un ātrāk nosūtīt arī vecākām viedierīcēm. Diemžēl Android jauninājumu izplatības ziņā ir uzskatāma par vājāko no trim lielākajām operētājsistēmām. Apple iOS ir absolūts līderis, jo saderīgās viedierīcēs jaunāko operētājsistēmas versiju lietotāji uzstāda pirmo nedēļu laikā. iOS 7.1 versija pirmajās trīs dienās tika uzstādīta 21% no visām saderīgajām Apple ierīcēm. Arī Windows Phone operētājsistēmas jauninājumi vismaz Lumia viedtālruņos nonāk dažu nedēļu vai pāris mēnešu laikā.

    Dashboards   Android Developers

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma