Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 ievieš jaunu saprotamāku interneta telefonā piedāvājumu

    Jaunākie raksti

    No šodienas, 1. aprīļa, “Tele2” ievieš pilnībā jaunu internets telefonā piedāvājumu, kas ir vienkāršāk saprotams un vēl izdevīgāks. Ieviešot jaunu internets telefonā piedāvājumu, “Tele2” mērķis ir ne tikai paaugstināt esošo klientu apmierinātību, bet arī būtiski palielināt tirgus daļu.

    “Esmu pārliecināts, ka jaunais piedāvājums iepriecinās ne tikai mūsu klientus, bet uzrunās arī citu operatoru klientus, īpaši tos, kuri aktīvi lieto mobilo internetu viedtelefonā. Mūsu jaunais internets telefonā piedāvājums ir kļuvis līdz pat sešām reizēm izdevīgāks cenas ziņā, vienkāršāk saprotams un drošāks, kas nozīmē to, ka klienti var lietot pakalpojumu bez raizēm par rēķinu,” saka “Tele2” komercdirektors Jānis Spoģis.

    “Tele2” ieviesis vienu cenu 1,99 eiro apmērā visiem tarifu plāniem par katru datu pārraides uzskaites soli. Piemēram, tarifu plāns Nr.5 ietver 500 MB mobilā internetu, savukārt par katriem nākošiem 500 MB samaksa būs 1,99. Tarifu plāns Zelts iekļauj 2GB un par katriem nākamajiem 2GB klientam būs jāmaksā vien 1,99 eiro.

    Jaunie Tele2 tarifi
    Jaunie Tele2 tarifi

    “Latvijā iedzīvotāji mēdz izteikt kritiku, ka īpaši izdevīgie piedāvājumi nav pieejami esošajiem klientiem. Priecājamies paziņot, ka no 1. aprīļa jauno datu pārraides uzskaites soli automātiski esam pieslēgši visiem klientiem,” piebilst J.Spoģis.

    Līdzīgu tarifikāciju soļos par datu pārraidi jau iepriekš piekopa arī Bite un LMT. Šajā sakarā ir vērts pieminēt arī to, ka pavisam nesen LMT ir ieviesis jaunu Starta mobilā interneta pakalpojumu datorā vai planšetdatorā. Tā būtība ir tāda, ka vairs nav ikmēneša maksas un lietotāji maksā par pakalpojumu tikai tad, kad to izmanto (1 GB par 24h – 1.40 eiro vai 10 GB par nedēļu – 5.65 eiro).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eldberg
    01.04.2014 16:36

    Ja vien būtu pārklājums dzīvesvietā… (Ogresgala puse)

    mrserge
    01.04.2014 16:57

    Laikam laiks iespringt un atjaunot grafiku par mobilā interneta cenām, ko savulaik krizdabz.lv taisīju.

    mrserge
    01.04.2014 17:27

    Kāds varētu nenoslinkot un datus apkopot. :)

    09.04.2014 11:47
    Reklāma