Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony ar Digital Paper e-grāmatu lasītāju mēģinās iekarot ASV tirgu

    Jaunākie raksti

    Sony iepazīstinājis ar jaunāko veikumu e-grāmatu lasītāju biznesā. Tas ir daļēji planšetdators, daļēji e-grāmatu lasītājs, bet pavisam noteikti tas ir dārgs. Digital Paper tehnoloģija ļauj ne tikai lasīt, bet arī ērti ar skārieniem veikt piezīmes un izdarīt daudz ko citu. Bet diez vai e-grāmatu lasītājs (lai arī salīdzinoši gudrs) atradīs ceļu pie pircēja par $1100.

    E-grāmatu lasītāja izmēri ir graujošas 13.3 collas, kas ierindas grāmatu tārpam var nešķist vilinoši un mobili. Sony šo produktu vairāk paredzējis juristiem un līdzīgām profesijām. Tā ir ļoti dārga pierakstu klade. Kā pluss jāmin Digital Paper tehnoloģijas lokanība, bet nav minēts, cik daudz šo ierīci varēs locīt. Vismaz pagaidām vienīgais ierīcei pazīstamais formāts ir PDF.

    Reklāma

    Japānā jau šis e-grāmatu lasītājs ir pieejams kopš pagājušā gada. Nosodījumu izpelnījies Sony solis, kas neļauj ierīcē saņemt un lasīt e-pastus, kā arī nepastāv iespēja pašam instalēt kādu aplikāciju. Ierīces saturs tiek sinhronizēts caur WiFi, ierīcei ir 2.8 GB iekšējā atmiņa un iespēja pievienot microSD karti. 13.3 collu ekrānam ir 1600 × 1200 punktu izšķirtspēja un akumulatora darbība tiek solīta ap trīs nedēļām.

    Digital Paper ierīce sver tikai 358 gramus, kas ir mazāk kā puse no iPad Air svara.

    Interesanti, ka Sony nesen paziņoja, ka ar e-grāmatu lasītājiem vairs nevēlas neko kopīgu.

    wpid-storageemulated0DownloadSony-Showcase.jpg.jpg

    AvotsSony
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eN
    28.03.2014 18:46

    Par šo naudu labāk ņemtu ipad un papīru kaudzi.

    Reklāma