Web Analytics
More
    Reklāma

    Otixo – daudzi mākoņpkalpojumi vienā WP aplikācijā

    Jaunākie raksti

    Windows Phone aplikāciju veikalā parādījies interesants piedāvājums. Aplikācija saucas Otixo un tā piedāvā darbu ar lielāko daļu esošajām mākoņpakalpojumu datu glabātuvēm. Tā pieejamo pakalpojumu piedāvājumā ir Dropbox, Google Drive, OneDrive, Facebook, SugarSync, Picasa, WebDAV, FTP, Cubby, Huddle, Alfresco, Amazon S3, OwnCloud, Dump Truck, FilesAnywhere, CloudMe, UbuntuOne, Yandex, MyDrive, OnlineFileFolders, GoDaddy Online, Strato, 4Shared, Digital Bucket, Cubby, GMX.DE, WEB.DE, CloudSafe, HiDrive, Deutsche Telekom Media Center, Bitcasa.

    Aplikācijas Otixo saskarne
    Aplikācijas Otixo saskarne

    Lai piekļūtu kādam no pakalpojumiem, un pievienotu to aplikācijai, pietiek tajā pierakstīties ar savu lietotāja kontu. Ar aplikācijas palīdzību var veikt visas pamata darbības, tādas kā failu lejupielāde un augšupielāde, dzēšana, pārvietošana, pārsaukšana. Turklāt failus kopēšanā starp dažādām datu krātuvēm, praktiski netiek tērēts datu apjoms, jo aplikācija to izdara izmantojot datu krātuvju tīmekļa serverus.

    Reklāma

    Lejupielādēt aplikāciju var no Windows Phone aplikāciju veikala. Aplikācija ir bezmaksas un darbojas ar Windows Phone 8 operētājsistēmu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma