Web Analytics
More
    Reklāma

    LG G2 un LG G Flex pirmie saņems Knock Code atjauninājumu

    Jaunākie raksti

    Kā tika paziņots pagājušajā mēnesī notikušajā Pasaules Mobilajā Kongresā 2014, Knock Code funkcijas šogad apvienos vairākus LG Electronics (LG) jauno viedtelefonu modeļus, tostarp G Pro 2, G2 mini, F sērijā un L III sērijā. LG paziņoja, ka Knock Code pieejamība iepriekšējos LG viedtelefonu modeļos tiks nodrošināta, izmantojot programmatūras atjauninājumu, kas būs pieejama sākot no aprīļa. LG G2 un G Flex īpašnieki atsevišķās valstīs būs pirmie, kuri saņems Knock Code atjauninājumu, kas lietotājiem nodrošinās tūlītēju piekļuvi saviem viedtālruņiem, personalizētā veidā pieskaroties telefona ekrānam.

    Balstoties uz jaunākajiem pētījumiem, kas liecināja, ka vairums lietotāju savas ierīces pārbauda un atbloķē aptuveni 100-150 reizes dienā, LG bija iedvesmots uzlabot KnockON, lai nodrošinātu lielāku drošību un ērtumu. Knock Code ir unikāls ar savu spēju gan ieslēgt, gan atbloķēt telefonu vienā solī. Vairāk nekā 50% dalībnieku jaunākajā pētījumā norādīja, ka Knock Code ir visgaidītākā G Pro 2 funkcija, demonstrējot patiesu nepieciešamību pēc alternatīva risinājuma viedtālruņu drošībai.

    Reklāma

    LG Knock Code nodrošina lielāku ērtumu un drošību, nekā ierastās paroles un uz jau gataviem modeļiem balstītās drošības iespējas. Izmantojot Knock Code, viedtālruņa ekrāns tiek sadalīts četros neredzamos kvadrantos. Lietotājs spēj šajos kvadrantos veikt piesitienus vai „pieklauvēt” no divām līdz astoņām reizēm konkrētā secībā. Ar vairāk nekā 80 000 iespējamu kombināciju un bez pirkstu nospiedumu identifikācijas, Knock Code piedāvā būtiski lielāku drošības līmeni salīdzinājumā ar citām ierīcēm, tostarp tām, kas piedāvā pirkstu nospiedumu atpazīšanas sistēmas. Turklāt, pateicoties tam, ka Knock Code iespējams ievadīt tukšā ekrānā, tiek novērsta paroles nozagšanas iespēja. Tāpat Knock Code ir arī daudz atsaucīgāks salīdzinājumā ar bioatpazīšanas sistēmām, kas bieži ir jutīgākas pret vides izmaiņām.

    Sīkāka informācija par Knock Code atjauninājuma pieejamību Baltijas valstīs tiks paziņota atsevišķi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma