Web Analytics
More
    Reklāma

    Uzsāk LG L70 iepriekšpārdošanu par €179

    Jaunākie raksti

    LG L70 tika oficiāli izsludināts nedaudz pirms MWC 2014, kas notika februārī Barselonā. LG L70 esot uzskatāms par LG Optimus L7 II pēcteci un ir aprīkots ar 4.5 collu WVGA IPS ekrānu (480 x 800 punkti), Snapdragon 200 čipkopu, divu kodolu 1.2 GHz procesoru, 1 GB RAM un 4 GB iekšējo atmiņu. Viedtālrunim būs 5 megapikseļu kamera un 2100 mAh akumulators. LG L70 darbinās Android 4.4 KitKat operētājsistēma.

    LG pagaidām klusē par oficiālo L70 cenu, bet veikali Eiropā jau sāk piedāvāt viedtālruni rezervēt iepriekšpārdošanā par €179 vai £165 Lielbritānijā. Oficiāls viedtālruņa iznākšanas datums nav minēts, bet tas varētu nonākt veikalu plauktos aprīļa pašās pirmajās dienās.

    Reklāma

    LG L70 noteikti nav saucams par jaudīgu, pat ne par vidēji jaudīgu viedtālruni. Šobrīd par līdzīgu un pat zemāku cenu pieejami dažādi pazīstamu ražotāju viedtālruņi ar labāku tehnisko specifikāciju, piemēram, Motorola Moto G. Iespējams, ka Android 4.4 KitKat operētājsistēma ar LG L70 “dzelžiem” spēj nodrošināt kaut cik ciešamu ātrdarbību, bet mūsdienu aplikācijas arī prasa savu procesora jaudu.

    Ilgu laiku esmu bijis pieticīgs un līdzīgus viedtālruņus uztvēris ar sapratni, bet šāds LG solis liek apšaubīt veselo saprātu. Pirmkārt LG L70 ir grūti nosaukt par Optimus L7 II pēcteci, jo tehniskie uzlabojumi ir minimāli, akumulators kļuvis mazāk ietilpīgs un ekrāns pastiepies lielāks, bet izšķirtspēja palikusi vecā. Otrkārt – cena. Tai būtu jākonkurē ar Just5 Spacer tipa viedtālruņiem ar atbilstošu cenas latiņu stipri zem €140. Un 4 GB iekšējo atmiņu liek vien pats pieticīgākais Ķīnas ražotājs.

    Ļoti gaidu, kad testa LG L70 nonāks manos nagos. LG Electronics Latvia ziņo, ka LG L70 būs pieejams pircējiem Latvijā tuvāko pāris nedēļu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma