Web Analytics
More
    Reklāma

    Obama tomēr nesaņems Android drošības apsvērumu dēļ

    Jaunākie raksti

    Pirms pāris nedēļām Wall Street Journal ziņoja, ka Baltā nama drošības dienests kārtējo reizi ķēries klāt viedtālruņu nomaiņas plāniem un testiem paņemti Samsung un LG Android viedtālruņu modeļi. Šāds solis noteikti lika nodrebēt BlackBerry sirdij, jo zaudēt pēdējo un vienīgo milzu atpazīstamību nesošo klientu Baraku Obamu un Balto namu uzņēmums diez vai var atļauties.

    Daži Android mīlētāji jau paspēja sapriecāties par iecienītās mobilās operētājsistēmas spējām, tomēr Android tika atzīta par nepiemērotu operētājsistēmu ASV prezidenta lietošanai.

    Reklāma

    BlackBerry vēl šoreiz izdevās izlīst caur adatas aci un uzreiz tapis paziņojums, ka uzņēmums augstu vērtē sadarbību ar Balto namu un iespēju piedāvāt augstākās klases drošību prezidenta mobilajiem sakariem. Paziņojumā minēts, ka Samsung un LG vēl ir garš ceļš ejams, līdz tie spēs sasniegt BlackBerry kompleksos drošības risinājumus.

    Protams, Obama nelieto šādus tādus no veikala plaukta pagrābtus BlackBerry, bet viedtālruņi speciāli paredzēti Baltā nama nepieciešamībām. Tajos izmantoti parastam pircējam nepieejami drošības risinājumi.

    Tās ir labas ziņas BlackBerry. Pagaidām. Šī gada janvāra statistika liecina, ka BlackBerry 2013. gadā spējis ieņemt ļoti zemu vietu mobilo operētājsistēmu tirgū ar 3.1% no pārdotajiem tālruņiem. Vēl sliktāk – gada pēdējā ceturksnī BlackBerry spējuši iekarot vien 0.7% no mobilo viedtālruņu tirgus. Iespējams, ka līdz 2017. gadam BlackBerry turpinās sadarbību ar Balto namu, bet ir nepieciešams  kas vairāk par vienu pašu klientu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    24.03.2014 17:58

    Nav brīnums, ka Blackberry tik slikti klājas. Viņi ir spējīgi radīt augstas kvalitātes drošības risinājumus, bet nepiedāvā tos visiem :D Nu kurš “ģēnijs” vada to uzņēmumu? Vai tiešām neienāk prātā, ka šis ir perfekts laiks, lai tos izreklamētu un uzlabotu savu tirgus stāvokli?

    24.03.2014 22:18

    Jā, par Android sistēmas drošību arī man māc šaubas, jo ei vienotā Google ekosistēmā un Google par tevi zin pilnīgi visu :)

    Gonzoo
    25.03.2014 09:01

    Nu Neļauj Huseinam normali uzkapaat Angry Birds tā neļauj ;)

    Reklāma