Web Analytics
More
    Reklāma

    LG sadarbībā ar Google izstrādā G Watch viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) sadarbojas ar Google, lai izstrādātu LG G Watch viedo pulksteni ar Android Wear operētājsistēmu, kas paplašina Android platformas izmantošanu nēsājamās ierīcēs. LG G Watch būs savienojams ar plašu Android viedtelefonu klāstu un sniegs lietotājiem svarīgu informāciju tieši tad, kad viņiem tā būs nepieciešama vai viņi pateiks „OK Google”, lai uzdotu jautājumus vai paveiktu kādus uzdevumus. Kā viens no Google vadošajiem partneriem šajā projektā, LG plāno pirmo viedo pulksteni ar Android Wear operētājsistēmu tirgū laist jau 2014.gada otrajā ceturksnī.

    LG G Watch ar Android Wear operētājsistēmu nodrošinās plašas iespējas programmu izstrādātājiem piedalīties satura ražošanā un lietotājiem sniegs labāko Google pieredzi. LG inženieri jau no izstrādes sākotnējiem posmiem cieši sadarbojušies ar Google, lai nodrošinātu, ka LG G Watch darbojas ideālā saskaņā ar Android Wear. Šī ir ceturtā LG ierīce, kas izstrādāta ciešā sadarbībā ar Google, pēc Nexus 4, Nexus 5 un LG G Pad 8.3 Google Play Edition.

    Reklāma

    Sīkāka informācija par LG G Watch ar Android Wear operētājsistēmu, tostarp ierīces specifikācija, tiks publiskota tuvāko mēnešu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma