Web Analytics
More
    Reklāma

    LG jaunās veļasmašīnas savienojas ar viedtālruņiem un piedāvā vairāk funkcijas

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) festivālā LG InnoFest 2014 prezentējusi jaunu videi draudzīgo frontālās ielādes veļas mazgājamo mašīnu klāstu. Jaunās LG veļas mazgājamās mašīnas spēj ar NFC starniecību savienoties ar veidtālruni, nodrošinot ātru datu apmaiņu starp ierīcēm un iespēju papildināt esošo mazgāšanas programmu klāstu. Pateicoties revolucionārajai TurboWashTM tehnoloģijai, enerģiju taupošās iekārtas nodrošina lieliskus mazgāšanas rezultātus vien 59 minūtēs. Rezultātā ikviens modelis 2014.gada klāstā ir par 40% vairāk enerģiju taupošāks salīdzinājumā ar A+++ enerģijas efektivitātes reitingu. Samazinot enerģijas patēriņu pat par 15%, LG jaunākās veļas mazgājamās mašīnas var palīdzēt patērētājiem samazināt savus elektroenerģijas rēķinus un ietekmi uz vidi. Saglabājot pat vissmalkākos apģērbus maigus un svaigus, LG TrueSteamTM tehnoloģija saglabā apģērbu sākotnējo kvalitāti, neizmantojot ķīmisko veļas mīkstinātāju.

    LG-Series-1-washing-machine-4

    Reklāma

    LG TurboWashTM tehnoloģija

    LG TurboWashTM tehnoloģija ļauj ievērojami samazināt kopējo mazgāšanas laiku, tādējādi nodrošinot gan iespaidīgu enerģijas taupīšanu, gan tīru apģērbu. Izsmidzinot ūdeni tieši uz apģērbiem aptuveni 120 sekundes, tiek uzlabota 6 Motion Direct Drive tehnoloģijas mazgāšanas un skalošanas veiktspēja, kā arī tiek paātrināts kopējais mazgāšanas cikls. Tagad ierastie mazgāšanas cikli – Cotton, Cotton Large, Mix un Easy Care – no sākuma līdz beigām aizņem vien 59 minūtes. TurboWashTM tehnoloģija samazina enerģijas patēriņu pat par 15% un ūdens patēriņu pat par 40%.

    LG’s 6 Motion Direct Drive tehnoloģija

    Izmantojot sešu dažādu mazgāšanas kustību kombināciju, 6 Motion Direct Drive tehnoloģija nodrošina patērētājiem pielāgotus ciklus plašam tekstilizstrādājumu klāstam. LG 6 Motion Direct Drive apģērbam arī rada mazāk kroku un bojājumu.

    Pateicoties modernam Inverter Direct Drive dzinējam, LG videi draudzīgo veļas mazgājamo mašīnu darbība ir uzticama un klusa. LG nodrošina savu dzinēju ilgmūžību ar 10 gadu garantiju. Turklāt Vācijas Zinātniskā un tehniskā asociācija (VDE) pierāda, ka Inverter Direct Drive dzinēja mūža ilgums ir pat 22 gadiem.

    LG TrueSteam™ tehnoloģija

    LG jaunākās frontālās ielādes veļas mazgājamās mašīnas aprīkotas ar TrueSteamTM tehnoloģiju, kas nodrošina Steam Refresh, Allergy Care un jauno Steam Softener funkciju. Steam Refresh ūdens vietā izmanto tvaiku, lai nodrošinātu padziļinātu mazgāšanu, smalkos apģērbos likvidējot krokas un smakas vien 20 minūtēs. LG TrueSteam tehnoloģija arī spēj likvidēt alergēnus, putekļu ērcītes un mazgāšanas līdzekļa atliekas. Steam Softener funkcija mazgājamās mašīnas tvertnē pēc cikla beigām 20 minūtes ievada tvaiku, tādējādi sniedzot drošu un efektīvu alternatīvu parastajiem ķīmiskajam veļas mīkstinātājiem.

    Viedā ērtība

    Bezvadu datu pārraides tehnoloģija Near Field Communication (NFC) nodrošina iespēju ātri sasaistīt un veikt datu apmaiņu starp viedtālruni un LG gudrajām iekārtām. Izmantojot NFC marķēšanas tehnoloģiju, lietotājs var lejupielādēt tādas jaunas mazgāšanas programmas kā Wool, Baby Care un Cold Wash. Pēc tam lietotāji var aktivizēt šīs programmas, vienkārši pieskaroties ar savu viedtelefonu NFC Tag On simbolam veļas mazgājamajā mašīnā. Turklāt NFC tehnoloģija tiek izmantota arī Smart Diagnosis funkcijā, kas palīdz lietotājiem ātri un efektīvi novērst jebkuru nelielu problēmu, pirms tā kļūst nopietnāka.

    Eco-Hybrid žāvētājs

    LG Eco-Hybrid žāvētājs nodrošina Eco un Speed režīmu, ļaujot lietotājam izvēlēties starp optimālu enerģijas un laika taupīšanu. Izmantojot siltumsūkņa tehnoloģiju, Eco režīms ir par 10% enerģiju taupošāks salīdzinājumā A+++ reitingu, bet Speed režīms nodrošina A++ enerģijas efektivitāti, vienlaikus cikla laiku samazinot par 30%. Šie modernie žāvētāji arī aprīkoti ar LG unikālo Auto Cleaning System, kas cikla laikā tīra žāvētāja kondensatoru līdz pat septiņām reizēm. Šī izturīgā sistēma optimizē enerģijas efektivitāti, kā arī žāvēšanas veiktspēju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eN
    21.03.2014 23:17

    Varēja vienkārši ielikt jau standartā tos režīmus. Lieks čakars, ko izmantos katrs simtais lietotājs.

    Reklāma