Web Analytics
More
    Reklāma

    Tagad reklamēšanās YouTube pieejama arī uzņēmumiem Latvijā

    Jaunākie raksti

    No 18. marta reklamētāji Latvijā un visā Baltijā var sasniegt savus potenciālos klientus vēl efektīvāk, izmantojot reklāmu YouTube video platformā. Kā viens no populārākajiem portāliem pasaulē, YouTube tev var ļaut gan ietekmēt sava zīmola atpazīstamību, gan arī veicināt patērētājus iegādāties tavus produktus un pakalpojumus. YouTube ļauj sasniegt līdz pat 78% no Latvijas Interneta lietotājiem un 59% no visiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri sasnieguši vismaz 16 gadu vecumu (TNS dati, 2014).

    Jaunās reklamēšanās iespējas AdWords kontos ir pieejamas no 18. marta vakara. Lai atlasītu Latvijas mērķauditoriju vietnē YouTube, tev kā pārvaldīto izvietojumu ir jāpievieno youtube.lv. YouTube piedāvā plašas iespējas reklamētājiem un satura veidotājiem, kalpojot kā platforma, kas ļauj sasniegt gan vietējo, gan starptautisko auditoriju.

    Reklāma

    Reklamētāji Latvijā tagad varēs sasniegt savus potenciālos klientus jaunos veidos, brīžos, kad tie skatās video, pārlūko kanālus, vai meklē ko konkrētu platformā YouTube.

    • Reklamētāji varēs uzrunāt lietotājus, rādot tiem kvalitatīvu saturu ar TrueView reklāmu formātiem: klipā ievietotām videoreklāmām jeb In-Stream un lapā ievietotām videoreklāmām jeb In-Display
    • Videoreklāmas var tikt atskaņotas pirms video, tā laikā vai blakus tam
    • Izmantojot Maksa par skatījumu cenu noteikšanu, par klipā ievietotu video reklāmu tu maksā tikai tad, ja lietotājs izvēlas noskatīties tavu videoreklāmu vai noskatās vismaz 30 sekundes no tās, ja reklāma ir garāka
    • Sīkāka informācija par tehniskajiem parametriem ir pieejama AdWords palīdzības centrā

    TrueView In-Stream In-DIsplay

    Damiens Viels, Zīmolu reģionālais vadītājs YouTube EMEA, norāda: “Reklāmdevēji vēlas un viņiem ir nepieciešams būt tur, kur ir viņu potenciālie klienti. Ar 1 miljardu unikālo ikmēneša lietotāju un 100 stundām augšupielādēta video katru minūti, YouTube apmeklē daudz aktīvu potenciālo klientu, kuri meklē, skatās, dalās ar un komentē video klipus. Ar mūsu jaunajiem un inovatīvajiem TrueView formātiem, reklamētāji maksā tikai par ieinteresētiem video skatījumiem. YouTube ir patiesi efektīva platforma, lai veicinātu sava zīmola atpazīstamību un mudinātu patērētājus izmēģināt savu produktu vai pakalpojumu”.

    Drīzumā plānots organizēt tiešsaistes semināru un publicēt noderīgu informāciju, lai pārrunātu labas prakses un palīdzētu uzņēmumiem efektīvāk sasniegt savu mērķauditoriju ar reklāmām platformā YouTube.

    Ja ir kādi jautājumi, AdWords Latvijas komanda ir gatava palīdzēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    melnais humors
    20.03.2014 10:26

    Esmu Youtube lietotājs un par visu vairāk nevaru ciest reklāmas, kurās uzņēmumi cenšas iespējami efektīvāk sasniegt potenciālos klientus. Ja būtu tāda iespēja, labprāt nogalinātu gan visus reklāmas un marketinga spečukus, kas “neuzbāzīgi” cenšas ielīst manā galvā, gan uzņēmu, kas šādi reklamējas, vadītājus un īpašniekus.

    Kursors.lv
    20.03.2014 10:29
    Reply to  melnais humors

    Un kāds būtu rezultāts? Pasaule, kurā tu viens kā tāds pūpēdis sēdētu ar pliku pakaļu uz zemes un tā arī nekad neuzzinātu par visiem foršajiem produktiem un servisiem, kas var lieti noderēt. Reklāmas bija, ir un būs. Īpaši jau Google pakalpojumos, kur tas ir galvenais peļņas avots.

    Jānis
    20.03.2014 13:59
    Reply to  melnais humors

    Ir taču vesels lērums spraudņu, kas noņem reklāmas.

    20.03.2014 11:39

    Štrunts par AdWords, bet kā ir ar AdSense? Latvijā beidzot legāli ir iespējams savu Adsense kontu savienot ar Youtube, vai joprojām nē? Tad no YT konta ar pāris tūkstošiem beztēmas video varētu no Googles saņemt varbūt pat 4ciparu summu mēnesī, ne?

    Reklāma