Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft gatavo 3D brilles ar virtuālās realitātes papildinājumiem

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo biznesa portāls The Wall Street Journal, tad kompānija Microsoft gatavojas 27. martā parādīt mums ko patiešām interesantu. Tas notiks Sanfrancisko, un pasaule ieraudzīs 3D brilles ar virtuālās realitātes iespējām.

    WSJ apgalvo, ka Microsoft ir noformējuši vismaz vienu patentu saistībā ar jauno ierīci. Brilles būs kā ekskluzīvs papildinājums Xbox spēļu konsolēm. Ļoti iespējams, ka šīs brilles varēs veidot „papildus realitāti”. Kas nozīmē, ka lietotājs varēs redzēt reālo situāciju un priekšmetus, kā arī tie tiks papildināti ar virtuālas realitātes komponentiem. Labi zināmās Oculus Rift brilles, piemēram, spēj veidot tikai izdomātu realitāti.

    Reklāma

    Microsoft ir vismaz viens 3D briļļu patents.
    Microsoft ir vismaz viens 3D briļļu patents.

    Arī Microsoft konkurenti nesnauž, un Sony nupat parādīja savu risinājumu, kuram dots nosaukums Project Morpheus, un tas paredzēts kā papildinājums Play Station 4 spēļu konsolēm.

    Papildus jaunajām 3D brillēm, Sanfrancisko pasākumā visticamāk tiks parādīta arī jaunā DirectX 12 versija un Microsoft Office versija, kura paredzēta Apple iPad planšetdatoriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma