Web Analytics
More
    Reklāma

    Endomondo gatavo jaunu aplikācijas versiju Windows Phone 8 operētājsistēmai un meklē beta testētājus

    Jaunākie raksti

    Programma sportisko aktivitāšu fiksēšanai Endomondo, ir labi zināma un pietiekami populāra dažādās viedtālruņu operētājsistēmās. Nupat kompānija paziņojusi, ka tā gatavo pamatīgu atjauninājumu WP 8 platformas aplikācijai. Tas labi, jo atjauninājuma nav bijis jau gandrīz vai gadu, kamēr Android lietotāji jau iepriecināti ar Endomondo 10.0 aplikācijas versiju.

    Taču pastāv viena neliela problēma. Izrādās kompānijai trūkst cilvēku, kuri vēlētos jauno aplikācijas versiju vispusīgi testēt. Tāpēc Endomondo piedāvā slēgtajā beta testēšanā piedalīties ikvienam interesentam. Vienīgais, kas jums jāizdara, ir jānosūta vēstule ar savu Microsoft ID uz elektroniskā pasta adresi – info@endomondo.com. Kompānija sola, ka nedēļas laikā nosūtīs vietnes, no kuras varēs lejupielādēt jauno aplikācijas versiju, adresi lietotājiem.

    Reklāma

    Nav zināms, kādi jaunumi mūs sagaida Endomondo jaunajā versijā. Tāpēc Kursors.lv lasītāji, kuri lieto WP 8 viedtālruņus, un kurus tas interesē, laipni lūgti piedalīties šajā testēšanā. Kā arī vēlāk dalīties savos iespaidos par jaunajām aplikācijas iespējām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Elva
    20.03.2014 11:30

    Endomondo notestēju un izvēlējos nelietot. Kad lietoju Android, tad izvēlējos pašmāju aplikāciju TracDay, šobrīd, lietojot WP 8, savas sportiskās aktivitātes un noskrietos gabalus fiksēju iekš Adidas miCoach, kas bez samaksas piedāvā veidot treniņprogrammas saviem nospraustajiem mērķiem un vēl daudz ko citu. Arī runājošā balss, kas stāsta par sasniegumiem treniņa laikā, ir daudzas dažādas, skaistas un visas bez maksas :) Tas, kas traucē lietojot Endomondo ir bezgalīgās reklāmas un piedāvājumi dalīties ar saviem rezultātiem, maršrutu utt.

    Road_Runner
    26.03.2014 12:52

    Gribēju pieteikties par beta testētāju, bet izrādās lai aktivizētu šādu iespēju ir jāšķiras no veseliem 14 Eur gadā. Sviests kaut kāds, sanāk tā, lai palīdzētu izstrādātājiem ziņot par aplikācijas kļūdām ir jāmaksā man pašam.

    Reklāma