Web Analytics
More
    Reklāma

    Dropbox drīz ļaus pārslēgties starp darba un privāto lietotāja kontu

    Jaunākie raksti

    Dropbox beidzot ļaus nodalīt privātos datus no darba vajadzībām lietotajiem un visas operētājsistēmas līdz gada beigām saņems iespēju vienkāršoti pārslēgties starp darba un privāto lietotāja kontu. 9. aprīlī gaidāms Dropbox paziņojums presei par jaunajām mākoņservisa iespējām, bet jau pirms tā ir zināms, ka Dropbox for Business drīz ļaus vienlaicīgi izmantot arī privāto lietotāja kontu. Zināms, ka Dropbox šo iespēju ieviesīs līdz novembrim.

    Populārākais mākoņdatu glabāšanas serviss pēdējā laikā pamatīgi ķēries pie biznesa klientu piesaistes, jo no tiem visvairāk iespējams paņemt maksu par datu glabāšanu. Privātie lietotāji var izmantot dažādas iespējas, lai bez maksas palielinātu sava Dropbox konta izmantojamo apjomu datu glabāšanai.

    Reklāma

    Jāatzīmē, ka mākoņdatu glabāšanas servisu cenas sākušas strauju lejupslīdi. Google Drive 1 TB uzglabāšana maksā $9.99 mēnesī, bet pirms nedēļas tas pats apjoms maksāja $49.99. Dropbox lielākais konkurents Box uzsācis akciju pārdošanu, lai piesaistītu papildu finansējumu savien grandiozajiem plāniem. Arī Box vairāk tendēts uz biznesa lietotājiem un, lai arī privātam lietotājam piedāvā 50 GB bez maksas, tomēr pastāv daudzi ierobežojumi, kas tos pilnībā neļauj izmantot. Vismaz ne pārāk ērti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    re-mix
    20.03.2014 12:39

    Box ir labs ne tikai ar 50GB, bat arī ar WebDaw, bet mīnus ir štruntīgs ātrums.

    Reklāma