Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izlaiž iPhone 5C ar 8GB atmiņas

    Jaunākie raksti

    Šodien Apple izlaidusi iPhone 5C modeli ar mazāku – 8GB atmiņas apjomu (līdz šim bija pieejami ar 16, 32 un 64 GB atmiņas). Citādi, tehniskā ziņā nekas nav mainījies – tas pats A6 procesors, kuru iepazinām jau, parādoties iPhone 5, tā pati 8MPix (1080p@30fps)  f/2.4 kamera ar safīra aizsarglēcu, no aizmugures izgaismotu sensoru un piecu optisko elementu objektīvu telefona aizmugurē un 720p@30fps (foto: 1,2 MPix) priekšējā kamera FaceTime, Skype, etc. zvaniem.

    Cenas atšķirība, salīdzinot ar 16 GB modeli Eiropā ir 50EUR. Protams, ka lētāk. To, vai 50 EUR ir pietiekams arguments, lai atteiktos no 8 GB, spriediet paši.

    Reklāma

    Jebkurā gadījumā, iPhone 5C lāča pakalpojumu izdarīja baumas par “budžeta iPhone” – iPhone 5C nebūt nav budžeta klases ierīce – tas ir tehniski maaaaaazliet uzlabots iPhone 5, kuru neviens par “budžeta” negrasījās dēvēt. Ja interesē atšķirības ar iPhone 5, tad tas ir fiziski lielāka izmēra priekšējās kameras sensors (tātad – zemāks attēla trokšņa līmenis, jo īpaši, nepietiekamā apgaismojumā) un plašāka savietojamība ar operatoru 4G/LTE tīkliem (lielāks atbalstīto joslu skaits).

    “C” joprojām ir stāsts par krāsām – pieejams balts, melns, rozē, dzeltens, zils un zaļš iPhone 5C.

    Domājams, ka šī ziņa netieši vēsta iPhone 4S 8GB modeļa aiziešanu no pārdošanā esošo modeļu klāsts. Nu, ko – katram savs laiks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eN
    21.03.2014 23:20

    Šis plastmasas klucēns bija jau no paša sākuma izgāšanās, bet šis solis jau ir epic fail.

    Reklāma