Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izlaiž MIUI planšetdatoriem, jaunais Nexus 7 to saņem pirmais

    Jaunākie raksti

    Xiaomi paši vēl nav sadūšojušies izlaist planšetdatoru, bet jau pirmie interesenti var gūt priekšstatu par MIUI Android aparātprogrammatūru (firmware), kas šobrīd paredzēta tikai Nexus 7 2013. gada modeļa planšetdatoram. Xiaomi norāda, ka MIUI Android aparātprogrammatūra nav vienkārši izmēros palielināta viedtālruņu versija, bet tā ir “no nulles” būvēta un speciāli paredzēta lietošanai planšetdatoros.

    Xiaomi pagaidām plāno MIUI Android aparātprogrammatūru piedāvāt jau pārdošanā esošiem populāriem planšetdatoriem, kā arī ražotāji var vērsties pie Xiaomi ar vēlmi savos nākotnes planšetdatoros uzstādīt MIUI jau rūpnīcā. Par Xiaomi izstrādātu planšetdatoru pagaidām nekas nav zināms, netiek pat baumots par plāniem to kādreiz izlaist.

    Reklāma

    Nexus 7 2013. gada modeļa planšetdatora īpašnieki var izmēģināt MIUI aparātprogrammatūru – jādodas uz MIUI mājas lapu, jālejupielādē 278 MB un jāuzstāda MIUI savā Nexus 7. MIUI  pagaidām paredzēta tikai WiFi planšetdatora versijai, 3G versijai MIUI vēl netiek piedāvāta.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma