Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung stāsta par Galaxy S5 ISOCELL CMOS sensora darbību

    Jaunākie raksti

    Samsung jaunā 16 megapikseļu kamera no Galaxy S5 ir tikai nedaudz pakāpusies pikseļu ziņā virs Galaxy S4 13 megapikseļu kameras, bet tā saņēmusi uzlabojumu, kas dod krasu attēlu kvalitātes pieaugumu. Samsung jaunais jājamzirdziņš kameru jomā būs ISOCELL CMOS tehnoloģija. Pats ražotājs uzskata, ka ISOCELL CMOS attēlu kvalitātes ziņā spēj tuvoties DSLR fotoaparātu attēlu parametriem un varēšanai (ar to, visticamāk, domājot APS-C, jeb kropmatricu fotoaparātus).

    Video tiek stāstīts par milzīgiem tehnoloģiskiem jaunumiem un terminiem, bet lietotāju interesēs tikai gala rezultāts un skaistas fotogrāfijas. Zemāk pievienotas Samsung sagādātas prezentācijas fotogrāfijas, kas iegūtas ar Galaxy S5. Samazinātā izmēra fotogrāfijas izskatās iespaidīgi, redzēsim, ko spēs Galaxy S5, kad tas nonāks vienkāršo cilvēku rokās.

    Reklāma

    Samsung uzsācis informācijas kampaņu, ka Galaxy S5 iepriekšpasūtīšana Lielbritānijā sāksies 28. martā. Ražotājs jau paziņojis, ka Galaxy S5 būs pieejams visā pasaulē sākot no 11. aprīļa Samsung tirdzniecības vietās un pie lielākajiem mazumtirgotājiem.

    wpid-samsung-isocell-4.png

    wpid-samsung-isocell-7.png

    wpid-samsung-isocell-3.png

    wpid-samsung-isocell-6.png

    wpid-samsung-isocell-8.png

    wpid-samsung-isocell-2.png

    wpid-samsung-isocell-5.png

    wpid-samsung-isocell-1.png

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma