Web Analytics
More
    Reklāma

    Nokia Lumia 1520 atmiņu var palielināt līdz 128 GB

    Jaunākie raksti

    Šaurākā vieta visām portatīvajām ierīcēm ir darba ilgums ar vienu uzlādi un pieejamās brīvās atmiņas apjoms. Vismaz otro problēmu var atrisināt ar papildus atmiņas karti telefonā vai planšetē. Nupat izstādē MWC 2014 kompānija SanDisk parādīja reti ietilpīgo atmiņas karti – SanDisk Ultra 128 GB microSDXC.

    Lietotājs vārdā NoRomBasic no interneta vietnes WPCentral foruma nopircis šo atmiņas karti, un ievietojis savā viedtālrunī Nokia Lumia 1520. Un kaut arī Nokia apgalvo, ka telefons atbalsta atmiņas kartes tikai līdz 64 GB apjomam, viss tomēr notiek un strādā. Turklāt strādā ļoti ātri. Kā apgalvo pats telefona īpašnieks, tad veiktspējas testos šī karte parāda par 20% labākus rezultātus kā atmiņas karte SanDisk Ultra 64 GB microSDXC. Tāpat viņš veiksmīgi ierakstījis atmiņas kartē seriāla epizodi, un tad to noskatījies 720р WMV formātā. Nekādas bremzēšanas vai citas nepatīkamas lietas nav novērotas. Viss strādā un strādā lieliski.

    Reklāma

    Apstiprinājums tam, ka viedtālrunī tiešām ir 128 GB atmiņas karte.
    Apstiprinājums tam, ka viedtālrunī tiešām ir 128 GB atmiņas karte.

    Ražotājs atmiņas karti SanDisk Ultra 128 GB microSDXC novērtējis cenā $200, bet Amazon interneta veikalā tā maksā jūtami lētāk – tikai $119,99. Diemžēl šobrīd visas kartes jau ir izpirktas, un nāksies nedaudz pagaidīt līdz jaunai piegādei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma